Mrežna stikala Spider III PROFINET

Družina industrijskih Ethernet stikal SPIDER III so cenovno ugodna industrijska mrežna stikala za zanesljiv prenos velikih količin podatkov na katero koli razdaljo. Izkoristite “plug-and-play” možnosti teh stikal za hitro namestitev in zagon ter podaljšajte čas delovanja.

Dosežite zanesljivost v ekstremnih okoljih

Vodilni proizvajalec industrijske komunikacijske opreme Hirschmann predstavlja cenovno ugodna industrijska mrežna stikala. Modeli družine Spider III so zasnovani za zanesljivo delovanje v ekstremnih okoljih, skladni z zahtevami specifičnih standardov in certifikatov, ter primerni za zanesljivo PROFINET komunikacijo.

Standard Line serija mrežnih stikal zanesljivo deluje v težkih razmerah in aplikacijah, kjer upravljivost mrežnih stikal ni potrebna. Z opcijo Gigabitne povezave dosežete visoko hitrost delovanja, z različnimi priključki (RJ45, DSC, ST, SFP) pa dolgoročno prilagodljivost. Majhne fizične dimenzije ter sistem “Plug and Play” vam omogočata enostavno vgradnjo in namestitev, primerno majhna poraba pa nizke obratovalne stroške.

Switch-i Spider III-PL Hirschmann

Želite kupiti našo Mrežno opremo?

Mrežna stikala uporabite v ekstremnih okoljih

Mrežna switchi Spider III-PL Hirschmann za industrijo

SPIDER III Premium Line mrežna stikala so nadgradnja Standard Line, z izdelanimi rešitvami strojne in programske opreme, ki jih sicer najdemo v upravljivih (managed) stikalih.

Ta stikala izpolnjujejo širši nabor specifičnih certifikatov, standardov in odobritev za delovanje na širokem industrijskem področju, pa v transportnih in navtičnih aplikacijah. Stikala med drugim izpolnjujejo zahteve PROFINET skladnosti razreda A ter delovanje v coni 2 po ATEX direktivi.

Spoznajte mrežna stikala Spider Premium Line

Z uporabo funkcije Quality of Service (QoS) se razpoložljiva pasovna širina prioritetno nameni protokolom oz. uporabnikom, ki so ključni za delovanje sistema. S slednjo funkcijo je stikalo primerno za aplikacije, skladne s PROFINET CC-A.

Mehanizem za preprečevanje zank v omrežju (Broadcast Storm); pri preobremenitvi sistema s kontinuiranim prevelikim prometom, naprava promet omeji in tako onemogoči sesutje sistema,

Samodejna nastavitev ujemajočih Ethernet parametrov povezanih naprav (Auto-Negotiation, Speed, Duplex Mode), v izogib nedelovanja pod napačnimi nastavitvami (duplex mismatch),

Posamezni neaktivni vhodi se lahko izključijo, za preprečitev nezaželenega prometa,

Redundantno napajanje in nadzor statusa posameznih vhodov,

Upravljanje velikih paketov (jumbo frames) za povečanje zmogljivosti,

Zaščita pred preobremenitvijo, pri velikem prometu le tega zadrži in tako prepreči izgubo paketov,

Varčevanje z energijo fizičnega sloja (model OSI), kadar ni prenosa podatkov,

Izboljšana možnost enostavnega upravljanja in konfiguriranja preko USB vmesnika.

Spider III-PL Hirschmann

Preverite razlike med SPIDER stikali

Mrežna stikala Spider III-PL Hirschmann značilnosti

Želite dodatne informacije?

Mrežna stikala Spider III-PL Hirschmann

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.