Brezplačno izobraževanje Unitronics

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje Unitronics PLC krmilnikov, ki jih bomo organizirali v podjetju Tipteh. Na voljo sta dve vrsti predavanj, ki se nanašata na uporabo brezplačne programske opreme, ki jo boste dobili v kompletu ob nakupu PLC krmilnika Unitronics.

Prvo izobraževanje se nanaša na uporabo programske opreme Unitronics UniLogic, s katero se boste poučili o uporabi programiranju Unitronics Unistream PLC krmilnika.  Drugo izobraževanje pa se nanaša na uporabo programske opreme Unitronics VisiLogic, s katero se boste poučili o uporabi programiranju Unitronics PLC krmilnika Vision in Samba.

Tako programska oprema UniLogic, kot tudi VisiLogic temelji na preglednem uporabniškem vmesniku in preprostem načinu uporabe. Omogočila vam bo prihranek časa, stroškov in predvsem živcev. S pomočjo naprednega programskega vmesnika pa boste lahko v enem oknu izdelali logični del programa in oblikovali HMI zaslon. Zelo uporabna pa je tudi funkcionalnost “Drag&Drop”, s katero boste posamezne elemente logičnega dela programa preprosto premaknili na ustrezno mesto v zaporedju ukazov.

Izkoristite napredne funkcionalnosti

Programska oprema UniLogic omogoča tudi zelo enostavno konfiguracijo in uporabo različnih standardov komunikacij, saj ne zahteva ladder programiranja. Dovoljuje tudi oblikovanje struktur, ki povežejo različne parametrov v posamezne celote. Na voljo vam bodo tudi uporabniški funkcijski bloki, ki jih boste izdelali enkrat in jih nato uporabili v vseh novih programih. UniLogic dovoljuje tudi prikaz opozoril v avdio, video ali pdf datoteki ter tako še dodatno povečast HMI zaslona.

S pomočjo funkcije Data Sampler pa lahko podatke shranite in obdelujete v krmilniku, jih izvozite, pošljete preko e-mail sporočila ali prenesete na običajno SD kartico. Aplikacija Remote Access pa omogoča povezavo s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse to omogoča skrajšanje časa programiranja do 50%!

Želite tudi vi skrajšate čas programiranja do 50%? Prijavite se zdaj!

Katerega izobraževanja se želite udeležiti?

UniLogicVisiLogic

Privolitev:

Preberite sorodne novice:

Sodelovanje v projektu AUTOPILOT

TIPTEH je s partnerji pristopil k sodelovanju na razvojnem projektu AUTOPILOT (sAmo Učljivi hiTrO PrILagOdljivi sTroji) v sklopu razpisa DEMO PILOTI II.

Iščemo IOT programerko/programerja

V Tipteh-u iščemo izkušeno kandidatko / kandidata za delovno mesto IoT programerka / programer. Prijavite se do 15.12.2019

tipteh projekt in triangulacijski senzor

TIPTEH PROJEKT – Laserski triangulacijski senzor za merjenje pomikov

Triangulacijski senzor v custom aplikaciji za rešitev merjenja pomikov stiskalnice. Vključili smo tudi PLC, omrežno stikalo in napajalnik.

Izobraževanje Unitronics

Brezplačno izobraževanje Unitronics PLC krmilniki

Prijavite se na brezplačno izobraževanje Unitronics in dodane programske opreme in prihranite čas, stroške in živce pri razvoju novih aplikacij.