Iščemo kandidate za delovno mesto Prodajni inženir Ž/M

V Tipteh-u zaradi povečanega obsega dela iščemo izkušeno kandidatko/izkušenega kandidata za delovno mesto prodajni inženir Ž/M. Delo bo obsegalo prodaja dobro uveljavljenih PLC krmilnikov in ostale opreme za industrijsko avtomatizacijo ter tehnično podporo,  pomoč pri programiranju ter iskanje optimalnih rešitev za zahtevne tehnične probleme.

Preden predstavimo naloge, ki bi jih opravljali na tem delovnem mestu, bi želeli nekaj povedati sami o sebi, da boste bolje spoznali naše podjetje.

Predstavitev našega podjetja

Smo uspešno, mednarodno podjetje, z več kot 20 letno tradicijo. V tem času smo uspešno zaključili že ogromno projektov in pomagali več kot 9000 partnerjem. Sodimo med eno od vodilnih podjetji na področju industrijske avtomatizacije in zastopamo več kot 20 vodilnih proizvajalcev opreme za avtomatizacijo.

V obstoju našega podjetja smo svoje dejavnosti razširili tudi na področje Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije. Hkrati pa tudi vedno iščemo nove priložnosti in možnosti kako prodreti na nove trge.

Spodaj si lahko preberete tudi naše poslanstvo in vrednote, v katere verjamemo.

Misija našega podjetja

S poglobljenim tehničnim znanjem in poznavanjem tehnologij ponujamo optimalne tehnične in cenovne rešitve. Stalno sledimo svetovnim trendom v avtomatizaciji in vse novosti sprotno posredujemo svojim partnerjem. Na ta način skrbimo za nenehni osebni razvoj zaposlenih, ki so naša največja konkurenčna prednost, hkrati pa zagotavljajo konkurenčno prednost tudi našim partnerjem.

Vrednote v katere verjamemo:

SPOŠTOVANJE

Spoštujemo delo vsakogar, njegove vrednosti, njegove vrednote njegovo mnenje in njegov čas. Vsi različni, vsi enakopravni.

SODELOVANJE

Sodelovanje je naša prioriteta, sposobnost skupine enakopravnih ljudi, da skupaj združimo napore skupnega cilja. Ni sodelovanja, brez medsebojne pomoči in samo skupaj bomo zmagovali. Vse zmage so timske, vse ostalo je iluzija.

POGUM

V Tipteh-u smo pogumni ljudje, ki se ne ustrašijo izzivov, pripravljeni smo tvegati, predvsem pa prevzemati pobudo. Ne skrivamo se za besedico previdnosti, zaradi katere bi izgubljali eno priložnosti za drugo. Želimo v popolnosti izkoristiti ves naš potencial. Nikoli se ne bomo sprijaznili z malimi dejanji.

ZDRAV RAZUM

Pri reševanju izzivov uporabljamo zdrav razum. Zdrav razum pomeni razmišljanje o posledicah svojih dejanj. Zato je zdrav razum etičen, je naša odgovornost, ki jo imamo do okolja v katerem delujemo.

POŠTENOST & PRAVIČNOST

Do članov ekipe se vedemo, kot si želimo, da se oni do nas. To je zmožnost sprejemanja odločitev na temelju zdravega razuma. Sprejemamo odgovornost za svoja dejanja.

Naloge delovnega mesta – prodajni inženir Ž/M

Od kandidata pričakujemo:

 • Zahtevana izobrazba: VI./1 – višješolski strokovni programi, VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja, VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja
 • Delovne izkušnje: 3-5 let
 • Pripravljenost na stalno učenje
 • Pripravljenost na potovanja
 • Aktivno znanje angleškega jezika (govorno in pisno)
 • Izpit B kategorije in lasten prevoz
 • Odgovornost, zanesljivost, samoiniciativnost
 • Natančnost, urejenost in sistematičnost
 • Dobre komunikacijske sposobnosti

Kandidatu ponujamo:

 • Dinamično delovno okolje
 • Stik z najnovejšimi tehnologijami
 • Delovno okolje in tim sodelavcev
 • Stalno izobraževanje doma in pri vodilnih svetovnih proizvajalcih v tujini
 • Stimulativno plačilo
 • Delo v mednarodnem podjetju
Prodajni inženir Ž/M

Svoj življenjepis in motivacijsko pismo pošljite na elektronski naslov damijan.jager@tipteh.si, s pripisom “Prijava na delovno mesto Prodajni inženir Ž/M” do 31.12.2018.

To lahko naredite tudi s klikom na spodnji gumb “Pošlji prijavo na delovno mesto Prodajni inženir Ž/M”!

Pošlji prijavo na delovno mesto Prodajni inženir ž/m!