Atex oprema

ATEX oprema – za certificiran nivo zaščite

NAMUR protieksplozijska zaščita senzorjev za EX-okolje je uveljavljeni standardni koncept varovanja tovrstne opreme pred eksplozijami.

Poleg EX lastno varnih senzorjev, stikalne in signalizacijske opreme naš program vsebuje tudi izolacijske ločilne ojačevalnike Turck in ATEX opremo za industrijska vodila za EX-okolje.

Program opreme seže od enostavnih senzorjev in stikal prek ločilnih ojačevalnikov do modularnih postaj za industrijska vodila, s katerimi boste zmanjšali stroške ožičenja ter povečali zanesljivost in preglednost vodenja sistemov v eksplozijskem okolju.

Proizvajalci opreme TURCK, SCHMERSAL, LEUZE ELECTRONIC, AUER SIGNAL za opremo zagotavljajo ustrezne proti eksplozijske certifikate.

Želite digitalni katalog ATEX opreme?

Izpolnite formo in digitalni katalog vam bomo poslali na email!

Strinjam se s politiko:

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezno opremo!

Kontaktirajte nas

Preberite novice s področja!

POMEMBNO OBVESTILO

NUJNO PREBERITE! Naše podjetje z določenimi spremembami DELUJE NEMOTENO. V izogib širjenja novega virusa smo sprejeli nekaj ukrepov.

E-novice za vaš uspeh!

Prijavite se na naše e-novice in 2 x mesec boste prejeli zgolj zanimive informacije iz sveta avtomatizacije ter tako ostali pred konkurenco!

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Ločilni ojačevalnik Turck imx12-fi glavna slika

Ločilni ojačevalnik za ATEX območje

Ločite pretvorite pulzne signale, kontrolirajte vrtljaje ali štejte impulze. V vsakem načinu lahko uporabite eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.

Varnostno stikalo

ATEX varnostno stikalo

ATEX varnostno stika […]

pretvorniki

Tlačni pretvorniki za širok nabor aplikacij

Tlačni pretvorniki Turck vam nudijo robustnost, preciznost in številne izvedbe za optimalno rešitev merjenje tlaka zraka ali tekočin v vseh aplikacijah.

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

Za nadzor električnih omar v EX conah uporabite Turck IMX12-CCM. Modul vgradite na DIN letev nadzirajte zaprtost vrat, temperaturo in vlago znotraj omare.

atex ultrazvočni senzorji

Atex ultrazvočni senzorji z IO-Linkom

Atex ultrazvočni senzorji, v ohišju iz nerjavečega jekla, za EX coni 2 in 22. Z dosegi do 600 cm so idealni za merjenje nivoja v rezervoarjih in polnilcih

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 za Ex-okolje

NAMUR ločilni ojačevalniki za eksplozijsko nevarna okolja, z visoko gostoto signalov, hitrostjo, natančnostjo in prilagodljivostjo za vsako aplikacijo.