Atex ultrazvočni senzorji

Atex ultrazvočni senzorji Turck RUU so primerni za uporabo v eksplozivnih conah 2 in 22. Dosegi senzorjev od 40, 130, 300 in 600 cm so idealni  za uporabo pri merjenju nivojev v rezervoarjih in polnilcih. Ohišje senzorja iz nerjavečega jekla (1.4403) je odporno tudi na agresivne medije. Turck ima v naboru pet variant ultrazvočnih senzorjev: dva v ohišju M18 z 40 ali 130 cm dosega in tri v ohišju M30 z 130, 300, 600 cm dosega. Vsi senzorji imajo ATEX in IEC-Ex certifikate, FM in CSA pa bodo na voljo v bližnji prihodnosti.

Serija RUU/3GD senzorjev je na voljo s preklopnim ali analognim izhodom, kot tudi z IO-Link vmesnikom. Uporabnik lahko izbira med difuznim ali nasprotnim način delovanja, kot tudi NO ali NZ preklopni izhod preko IO-Link ali s “teach” gumbom. Enostavna konfiguracija načinov delovanja, kratke mrtve cone in veliko razdalje delovanja, omogočajo manjše število variant senzorjev, kar olajša stanje skladišča. Mrtva cona za senzor RU40/3GD je na primer le 2.5 cm pri dosegu 40 cm.

Želite izvedeti več?

Atex ultrazvočni senzorji z IO-Linkom

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Radarski senzorji razdalje Turck

Radarski senzorji razdalje Turck za zunanjo uporabo

,

Robustni IP67/69K radarski senzorji razdalje z IO-Linkom vam z naborom leč in izhodov omogočajo izbor optimalnega senzorja za aplikacije v zahtevnih industrijskih okoljih.

senzorji nagiba Turck

Senzorji naklona za visokodinamične meritve

,

Izkoristite enostavno vgradljive in visoko razpoložljive Turck senzorje naklona z IO-Linkom za zanesljive visoko dinamične meritve!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

radarski senzor nivoja LRS

Radarski senzor nivoja z IO-Linkom

,

Zmogljiv radarski senzor nivoja iz podjetja Turck vam natančno in zanesljivo izmeri nivo in volumen sipkih materialov in tekočin tudi v zahtevnih razmerah!

pretočni senzor FS+ Turck

Pretočni senzor FS+ za tekočine

,

Izkoristite koristi pretočnih senzorjev FS+ Turck za vašo aplikacijo: kompaktnost, trpežost, lahko nastavljivost, prilagodljivost in IO-Link komunikacijo!