Atex ultrazvočni senzorji

Atex ultrazvočni senzorji Turck RUU so primerni za uporabo v eksplozivnih conah 2 in 22. Dosegi senzorjev od 40, 130, 300 in 600 cm so idealni  za uporabo pri merjenju nivojev v rezervoarjih in polnilcih. Ohišje senzorja iz nerjavečega jekla (1.4403) je odporno tudi na agresivne medije. Turck ima v naboru pet variant ultrazvočnih senzorjev: dva v ohišju M18 z 40 ali 130 cm dosega in tri v ohišju M30 z 130, 300, 600 cm dosega. Vsi senzorji imajo ATEX in IEC-Ex certifikate, FM in CSA pa bodo na voljo v bližnji prihodnosti.

Serija RUU/3GD senzorjev je na voljo s preklopnim ali analognim izhodom, kot tudi z IO-Link vmesnikom. Uporabnik lahko izbira med difuznim ali nasprotnim način delovanja, kot tudi NO ali NZ preklopni izhod preko IO-Link ali s “teach” gumbom. Enostavna konfiguracija načinov delovanja, kratke mrtve cone in veliko razdalje delovanja, omogočajo manjše število variant senzorjev, kar olajša stanje skladišča. Mrtva cona za senzor RU40/3GD je na primer le 2.5 cm pri dosegu 40 cm.

Želite izvedeti več?

Atex ultrazvočni senzorji z IO-Linkom

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

,

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Internet stvari za večjo učinkovitost proizvodnje

, ,

V Internet stvari povezan brezžični vibracijsko/temperaturni senzor Banner QM42VT vam bo pomagal povečati učinkovitost proizvodnje in zmanjšati stroške.

Ultrazvočni senzor za vsako aplikacijo

,

10 modelov ultrazvočnih senzorjev v ohišjih M8 in M12, s katerimi boste avtomatizirali procese, kjer induktivni, optični in kapacitivni senzorji odpovedo.

Merilne letve Turck naslovna slika

Merilne letve za obremenitve do 200 G

,

IP67 merilne letve z dolžino do 2 m, ki so primerne za težke pogoje. 5 kHz skeniranje bo zagotovilo delovale tudi med vibracijami ali udarci do sile 200G.

Ločilni ojačevalnik Turck imx12-fi glavna slika

Ločilni ojačevalnik za ATEX območje

,

Ločite pretvorite pulzne signale, kontrolirajte vrtljaje ali štejte impulze. V vsakem načinu lahko uporabite eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.