Komunikacijski prehod z Ethernet komunikacijo za EX območja

Komunikacijski prehod z Ethernet komunikacijo GEN-3G podjetja Turck vam bo omogočil visoke hitrosti prenosa procesnih signalov iz Cone 0 na centralni krmilni sistem.

Komunikacijski prehod za bliskovit prenos podatkov

Komunikacijski prehod z Ethernet komunikacijo proizvajalca Turck za Cono 2 vhodno/izhodnega sistema Excom odpira pot v digitalizacijo in Industrijo 4.0 tudi na področju procesne avtomatizacije. Z njim bodo vaši procesni podatki z veliko hitrostjo dosegli IT sisteme za analizo in vrednotenje podatkov preko vzporednega podatkovnega kanala.

Tabo boste omogočili hiter in enostaven način spremljanja trenutnega stanja ter preventivno vzdrževanje. Hkrati pa bodo vaši krmilniki in nadzorni sistemi zaščiteni pred vdorom v sistem. Novi več-protokolni prehod GEN-3G deluje z visoko hitrostjo prenosa podatkov v Profinet, Ethernet/IP ali Modbus TCP omrežjih brez dodatnega posredovanja.

Vgrajeno Ethernet stikalo omogoča izvedbo linearne topologije, ki jo je mogoče enostavno povezati tudi v obroč. Poleg redundance na napajalnikih in prehodih, Excom komunikacijski prehod omogoča za kar največjo razpoložljivost tudi koncept sistemske redundance S2. Z njim Excom lahko omogoči tudi posebne rešitve za protokole, ki nimajo nobenih izvornih standardov za redundanco.

V/I sistem tako omogoča standardno redundantno zasnovo ne glede na protokol, ki se uporablja na določenem odseku ali obratu.

Želite datasheet Ethernet komunikacijskega prehoda excom?

Kliknite tukaj in prenesite datasheet

Različne možnosti kako lahko excom komunikacijski prehod z Ethernet-om vežete in integrirate v vaši aplikaciji.

Zmanjšajte potrebo po usposabljanju osebja

Ne glede na to ali Excom komunikacijski prehod uporabit v coni 1, 2 ali varnem območju, se bodo lahko vaši uporabniki zanesli na iste DTM, EDS ali GSDML datoteke in logiko. Tako boste zmanjšali potrebno usposabljanje osebja in zagotovili prilagodljivo razporejanje specialistov na različnih oddelkih postrojenja.

Če boste v aplikaciji vključili tudi dodatno Turck opremo za oblačne storitve in robne naprave kot npr. TX700, pa boste pridobili idealno rešitev za vzporedno zajemanje in usmerjanje podatkov. Prilagojeni grafični uporabniški vmesniki za industrijske aplikacije vam bodo poenostavili pregled in izbiro pridobljenih informacij.

Komunikacijski prehod, ki vam dovoljuje izbiro

Pri izbiri lokacije sistema za analizo podatkov pa lahko izbirate med gostovanje v Turck oblaku, pri drugih ponudnikih oblačnih storitev ali v lastnem lokalnem omrežju. Za varno izmenjavo podatkov so vam na voljo šifrirani Turck Kolibri protokol, MQTT, ali OPC UA.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Komunikacijski prehod TURCK GEN-3G

Preberite sorodne novice:

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

,

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Nadzor strojev v proizvodnji Turck

, ,

Vzpostavite nadzor strojev v proizvodnji, učinkovito zbirajte podatke, jih prenesete v oblak, oddaljeno obdelujete ter zagotovite optimalno delovanje strojev

Oblačne rešitve za industrijo Turck

, ,

Oblačne rešitve za industrijo boste hitro integrirali v omrežje, razvili nove aplikacije, vzpostavili oddaljeno vzdrževanje in dodali vrednost podatkom