Ločilni ojačevalnik Turck  IMX12-FI

Turck vmesnik IMX12-FI z mednarodnimi Ex certifikati, ki ga boste lahko uporabili kot kontrolnik vrtljajev ter števec impulzov.

Ločilni ojačevalnik serije IMX12-FI je Turckov ATEX modul, s katerim boste ločili in pretvorili impulzne signale v EX zonah. Vmesniške ojačevalnike boste lahko uporabljali kot kontrolnike vrtljajev ali števce impulzov. V obeh načinih delovanja boste lahko uporabili eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.

Izkoristite napredno tehnologijo

Poleg pretvorbe frekvenčnega pulznega vhoda v analogni izhod boste lahko modul IMX12 uporabili tako za nadzor zdrsavanja, ugotavljanja smeri vrtenja kot tudi zaznavanje prekoračitve ali prenizke hitrosti vrtenja. Določili boste lahko tudi delovno okno v katerem modul obratuje. Dvokanalna varianta modula pretvarja izbrani pulzni vhod v ustrezni analogni izhod. Nastavite ga lahko tudi na način, da meri razliko frekvenc in jo pretvori v analogni izhod.

Želite datasheet za ločilni ojačevalnik Turck IMX12-FI?

 

Kliknite tukaj in prenesite brošuro varnostnega ločilnega modula.

KLIKNITE IN PRENESITE DATASHEET!

Funkcionalnosti ločilnih ojačevalnikov

Enostavno nastavljiv

IMX12 lahko nastavite s pomočjo IO-Link vmesnika in FDT programa (npr. PactWare). Lahko ga uporabite v aktivni ali pasivni zanki 0/4….20 mA. Variante modulov vsebujejo vijačne ali vzmetne sponke, možnost montaže na DIN letev z napajanjem v liniji ali posamezno.

Prilagodljiv vašim potrebam

Modul IMX12-FI lahko obratuje v napetostnem območju 10-30V DC, zaradi česar ga lahko napajate preko solarne ali veterne energije. Lahko ga uporabite v varnostni verigi saj ustreza varnostni kategoriji SIL2 in strogimi zahtevami EMC za procesno industrijo (NE21). 

Varen in zmogljiv

Modul IMX12-FI omogoča največjo gostoto signalov med moduli na trgu. Za modul so na voljo Ex mednarodni certifikati in dovoljenja ki vam bodo zagotovila visok nivo varnosti uporabe ter dolgoročno smotrnost investicije.

Želite naš katalog?

 

Izberite tiskan ali digitalni katalog!

KLIKNITE TUKAJ IN SI OGLEJTE KATALOG!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem Vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”15″]

Preberite sorodne novice:

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

,

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Ločilni ojačevalnik Turck imx12-fi glavna slika

Ločilni ojačevalnik za ATEX območje

,

Ločite pretvorite pulzne signale, kontrolirajte vrtljaje ali štejte impulze. V vsakem načinu lahko uporabite eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

,

Za nadzor električnih omar v EX conah uporabite Turck IMX12-CCM. Modul vgradite na DIN letev nadzirajte zaprtost vrat, temperaturo in vlago znotraj omare.

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 za Ex-okolje

,

NAMUR ločilni ojačevalniki za eksplozijsko nevarna okolja, z visoko gostoto signalov, hitrostjo, natančnostjo in prilagodljivostjo za vsako aplikacijo.