Nadzirajte električne omare z modulom Turck IMX12-CCM

Za nadzor električnih omar uporabite Turck IMX12-CCM

Nadzor električnih omar v EX conah lahko sedaj dosežete z modulom Turck IMX12-CCM (Cabinet Condition Monitoring). Napravo lahko vgradite v praktično katerokoli omaro ali zaščitno ohišje z namenom trenutnega nadzora stanja notranjega prostora. Modul, ki ga običajno dodamo na DIN letev s preklopnim signalom signalizira nadzornemu sistemu zaprtost vrat na omari kot tudi presežene vrednosti temperature ali vlage znotraj omare.

IMX12-CCM širine 12mm je opremljen z dvožičnim lastno varnim izolacijskim pretvornikom in ga lahko uporabljamo v EX-okolju. Nastavitev modula izvedemo kar na samem modulu brez dodatnih orodij ali PC programske opreme. Na voljo je standardni HART vmesnik za dodatne diagnostične funkcije kot so zajemanje absolutnih izmerjenih vrednosti.

Nadzor električnih omar in okolice

Poleg vgrajenega vmesnika so v modulu vgrajeni senzorji, ki nadzirajo trenutno stanje okolice: temperaturni senzor, senzor absolutne vlage in triangulacijski senzor. Slednji meri razdaljo do vrat ali pokrova in s tem pravilno zaprtje omare. Spremljanje stanja vlage se izvaja v časovnem intervalu ter primerja z naučenimi normalnimi vrednostmi. Takoj, ko dejanska vrednost preseže normalno, se sklene breznapetostni kontakt. IMX12 CCM ima IEC-Ex in ATEX certifikat.

Želite izvedeti več o modulu?

Funkcije modula IMX12-CCM

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

,

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Ločilni ojačevalnik Turck imx12-fi glavna slika

Ločilni ojačevalnik za ATEX območje

,

Ločite pretvorite pulzne signale, kontrolirajte vrtljaje ali štejte impulze. V vsakem načinu lahko uporabite eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

,

Za nadzor električnih omar v EX conah uporabite Turck IMX12-CCM. Modul vgradite na DIN letev nadzirajte zaprtost vrat, temperaturo in vlago znotraj omare.

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 za Ex-okolje

,

NAMUR ločilni ojačevalniki za eksplozijsko nevarna okolja, z visoko gostoto signalov, hitrostjo, natančnostjo in prilagodljivostjo za vsako aplikacijo.