NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 podjetja Turck, oziroma izolacijski preklopni ojačevalniki in signalni ločilniki NAMUR so zasnovani za eksplozijsko nevarna okolja (ATEX), po najnovejših varnostnih smernicah tehnologije ločevanja signalov in funkcionalne varnosti (SIL). Narejena, testirana in certificirana so v skladu z vsemi pomembnimi svetovnimi EX standardi, ki urejajo ta področja.

Glavne prednosti

  • Visoka gostota signalov – doseženo z  izredno robustnim in tankim 12.5 mm ohišjem 
  • Hitrost – izolirni preklopni ojačevalnik omogoča visoke hitrosti preklopa tja do 15.000 Hz. Zanesljivo je mogoče prenašati tudi frekvence, ki so bile prej rezervirane samo za posebne visokofrekvenčne ločilnike.
  • Natančnost – nova elektronska zasnova omogoča zmanjšanje vpliva temperaturnih in napetostnih nihanj na analogni signal in s tem manjši vpliv vmesniškega modula na celotno merilno verigo.
  • Prilagodljivost – Naprave serije IMX12 se lahko uporabljajo v razponu od 10 do 30 V enosmerne napetosti in so primerne tudi za akumulatorsko napajane naprave.

NAMUR ločilni ojačevalniki

Želite izvedeti več o ločilnih ojačevalnikih serije IMX12?


Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″]

[maxbutton id=”3″]

[maxbutton id=”15″]

Preberite še ostale sorodne novice:

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

,

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Ločilni ojačevalnik Turck imx12-fi glavna slika

Ločilni ojačevalnik za ATEX območje

,

Ločite pretvorite pulzne signale, kontrolirajte vrtljaje ali štejte impulze. V vsakem načinu lahko uporabite eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

,

Za nadzor električnih omar v EX conah uporabite Turck IMX12-CCM. Modul vgradite na DIN letev nadzirajte zaprtost vrat, temperaturo in vlago znotraj omare.

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 za Ex-okolje

,

NAMUR ločilni ojačevalniki za eksplozijsko nevarna okolja, z visoko gostoto signalov, hitrostjo, natančnostjo in prilagodljivostjo za vsako aplikacijo.