Tlačni pretvorniki, primerni za vse aplikacije

Tlačni pretvorniki Turck se lahko pohvalijo z robustnostjo in preciznostjo skozi celotno življenjsko obdobje. To velja tudi kadar le ti delujejo v zahtevnih pogojih obratovanja. Področje uporabe tlačnih pretvornikov se razširja od zahtevnih meritev v strojegradnji do uporabe v strogo namenskih aplikacijah kot npr. uporaba v Ex-Zonah, vodovodih, v ladjedelništvu itd.

Kupcem so na voljo različne izvedbe procesnih priključitev, različni tipi izhodnih signalov, kot tudi različni tipi merilnih celic (keramične, kovinske). Področje merjenja tlaka sega od -1….1.000 barov, na voljo pa so tudi za nizke vrednosti tlaka tja do 600 mbarov. S široko možnostjo variant lahko ponudimo optimalno rešitev za merjenje tlaka zraka ali tekočin v širokem spektru aplikacij.

Prilagodljivi tlačni pretvorniki

Novo razvita serija ni le tehnično optimalna, pač pa tudi cenovno. Dobavni roki standardnih variant so kratki, možna pa je tudi hitra prilagoditev senzorjev za posebne zahteve. S tem Turck utrjuje položaj ponudnika tlačnih senzorjev na trgu. Poleg novih tlačnih pretvornikov serije PT, ima Turck v programu tudi merilnike tlaka s prikazovalnikom in tipkami za nastavitev delovanja z digitalnimi ali analognimi izhodi, kot tudi IO – Link komunikacijo.

Želite izvedeti več o tlačnih pretvornikih?

 

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Komunikacijski prehod Turck z Ethernet komunikacijo za EX območja

,

Izkoristite Ethernet komunikacijski prehod GEN-3G za hiter prenos podatkov v EX območjih in zagotovite enostaven nadzor stanja in preventivno vzdrževanje

Ločilni ojačevalnik Turck imx12-fi glavna slika

Ločilni ojačevalnik za ATEX območje

,

Ločite pretvorite pulzne signale, kontrolirajte vrtljaje ali štejte impulze. V vsakem načinu lahko uporabite eno ali dvokanalni način delovanja do frekvence 20 kHz.

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

Učinkovit nadzor električnih omar v Ex območju z IMX12-CCM

,

Za nadzor električnih omar v EX conah uporabite Turck IMX12-CCM. Modul vgradite na DIN letev nadzirajte zaprtost vrat, temperaturo in vlago znotraj omare.

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 za Ex-okolje

,

NAMUR ločilni ojačevalniki za eksplozijsko nevarna okolja, z visoko gostoto signalov, hitrostjo, natančnostjo in prilagodljivostjo za vsako aplikacijo.