Basler

Basler je vodilno nemško podjetje na področju industrijskih in IP varnostnih kamer.

Pri nas dobite vse izdelke tega priznanega proizvajalca kot so kamere za strojni vid, linijske kamere ter mrežne kamere. Na voljo so tudi dodatni objektivi.

Novice o opremi proizvajalca Basler lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Strojni vid:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

Basler boost CXP kamere

Basler boost: CXP kamere visoke ločljivosti 20/30/45 MP

,

Basler boost CXP kamere z visoko kakovostjo in hitrim zajemom slike ter velikim vidnim poljem jamčijo zanesljivo kontrolo v vaši proizvodnji in logistiki.

Basler boost set – kamera in vmesnik za nižje stroške

,

Znižajte stroške integracije z Basler boost setom. Kamera bo zajemala slike v visoki ločljivosti, CXP-12 vmesnik pa zagotovil bliskovit prenos podatkov.

3D kamere za strojni vid Basler blaze po privlačni ceni

,

3D kamere za strojni vid so univerzalno uporabne in precizne time-of-flight kamere. s katerimi boste na dosegljiv način zajemali 3D posnetke v realnem času

Industrijska kamera Basler ace U

,

Industrijska kamera z zmogljivim senzorjem Exmor R in ločljivostjo 20MP, s katero boste zanesljivo nadzirali kvaliteto tiskanih vezji in kakovost visoko resolucijskih zaslonov

Embedded Vision Starter Kit z dart USB kamero

,

Embedded Vision Starter Kit z UP procesno ploščo in kompaktno Baslerjevo »Board-level« kamero dart lahko sedaj naročite kar preko spletne trgovine.

time-of-flight

Time Of Flight kamera

,

Time of Flight kamera omogoča zajem 2D in 3D podatkov v 1 posnetku. Ponuja rešitev za širok nabor aplikacij v logistiki, avtomatizaciji in biometriki

Basler pulse Kameras USB 3.0

Nova Baslerjeva mini kamera za vgradnjo

, ,

Mini kamera v kovinskem ohišju ki jo lahko vgradite v aplikacije strojnega vida v medicini, prometu, maloprodajnih trgih ter aplikacijah za mikroskopijo.