Logistična oprema

Čitalec črtne kode in ostala oprema za logistiko

Logistična oprema za hitro in zanesljivo identifikacijo izdelkov, polizdelkov in surovin je ključna za nemoten proizvodni ali delovni proces.

V tem segmentu so Vam na voljo ročni in fiksni čitalci črtnih kod in 2D kod, brezžični čitalci črtnih kod, industrijski skenerji, RFID identifikacijski sistemi, optični sistemi za pozicioniranje, optični sistemi za prenos podatkov in ostala oprema za identifikacijo proizvodov v logistiki. 

V Tiptehu smo se specializirali za dobavo opreme za branje vseh vrst industrijskih kod, tudi specialnih, kot sta npr. Pharmacode in DotCode. Značilnost naših čitalcev je izjemno visok »readrate« in odlična povezljivost. Izkušnje naših inženirjev ter naši svetovno priznani principali COGNEX, MINDEO, LEUZE ELECTRONIC, TURCK, AXICON so zagotovilo za dober in varen nakup.

Želite digitalni katalog logistične opreme?

Izpolnite formo in digitalni katalog vam bomo poslali na email!

Strinjam se s politiko:

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezno opremo!

Kontaktirajte nas

Preberite novice iz področja!

Novitete

POMEMBNO OBVESTILO

NUJNO PREBERITE! Naše podjetje z določenimi spremembami DELUJE NEMOTENO. V izogib širjenja novega virusa smo sprejeli nekaj ukrepov.

Turck TBEC modul

Turck TBEC – hiter IP67 RFID vmesnik za EtherCat vodilo

Izkoristite kompakten Turck TBEC modul, s priklopom do 128 bralno-pisalnih glav, za zelo hitre aplikacije, tudi v zahtevnih industrijskih razmerah.

E-novice za vaš uspeh!

Prijavite se na naše e-novice in 2 x mesec boste prejeli zgolj zanimive informacije iz sveta avtomatizacije ter tako ostali pred konkurenco!

Turck RFID Q300

Industrijski RFID čitalci Turck

S pomočjo novega čitalca Q300 zmanjšajte svoje proizvodne stroške, skrajšajte dobavne roke, zmanjšajte število napak in povečajte učinkovitost proizvodnje!

Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470 majhna slika

Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470

Fiksni čitalec črtne kode za zahtevnejše aplikacije in vedno hitrejše linije, ki vas bo prepričal z vodilno tehnologijo, neverjetno pokritostjo, hitrost in enostavnostjo uporabe.

Verifikator črtne kode Cognex DataMan 8072V - MAJHNA SLIKA

Verifikator črtne kode Cognex DataMan 8072V

Zmogljiv verifikator tudi najtežje berljivih kod, ki verificira kode po uveljavljenih standardih ter nudi osvetlitev pod kotom 30-, 45- in 90- stopinj!

Ročni čitalci Cognex Dataman 8072DL in uporaba v industrijski logistiki

Ročni čitalci Cognex DataMan 8072DL

Ročni čitalci Cognex DataMan 8072DL, ki Vas bodo prepričali z zmogljivostjo in naprednim branjem 1D, 2D in DPM kod za uporabo v avtomatizaciji.

Čitalec črtne kode Cognex Dataman 70

Čitalec črtnih kod Cognex Dataman 70

Čitalec črtnih kod, ki vas bo prepričal s svojo zanesljivostjo, kompaktnostjo in napredno tehnologijo, ko bo omogočila hitrostjo branja do 45 kod na sekundo

Čitalec DCR 200i

Hiter čitalec za branje 1D in 2D kod z DCR200i

Čitalec za hitro branje vseh kod, tudi pri hitrosti kode do 6m/s. Razvit na osnovi kamere za hitre aplikacije pakiranja, avtomatizacije in robotike.