Čitalec QR kode za bliskovito hitro in zanesljivo branje

Čitalec QR kode DataMan 8600 temelji na obdelavi zajema slik in s tem zagotavljajo najnaprednejšo tehnologijo za branje različnih črtnih kod, 2D kod in DPM kod. Ti ročni čitalci DPM kod so namenjeni najtežjim delovnim pogojem kot so različne industrijske tovarne. Opremljeni so z naprednim sistemom tekočih leč za avtomatsko ostrino in patentirano UltraLight prilagodljivo tehnologijo osvetljevanja kod.

Čitalci črtnih kod DataMan serije 8600 so zmožni dekodirati najbolj zahtevne DPM kode iz najrazličnejših površin. Njihova modularna oblika in zasnova povezljivosti podpira Ethernet z industrijskimi protokoli v povezavi  s kablom ali brezžičnim modulom za zagotovitev vseh uporabniških zahtev.

Želite izvedeti več o čitalcu QR kode Cognex Dataman 8600?

Čitalec QR kode

Čitalec QR kode

Najmočnejši ročni čitalec QR kode, 2D kod in DPM kod

S pomočjo Cognex algoritmov 2DMax in 1DMax z Hotbars tehnologijo omogočajo dekodiranje najzahtevnejših DPM kod v najzahtevnejših industrijskih pogojih. Pohvali se lahko tudi z napredno zamenljivo osvetlitvijo in modularno zasnovo industrijskih komunikacijskih modulov.

2-D Max+

Čitalec črtnih kod DataMan 8600 vključuje najbolj robusten in napreden Cognex algoritem za branje 2-D kod z najrazličnejšimi poškodbami perspektive, nizkem kontrastu ter tudi majhne DPM oznake.

1DMax+ s Hotbar

Cognex 1DMax + algoritem z Hotbar tehnologijo analize zajetih slik omogoča čitalcu črtnih kod DataMan-u 8600 izjemno učinkovitost na poškodovanih ali težje berljivih 1D kod.

Napredna osvetlitev

Za zajem kakovostne slike na veliko različnih površinah ima izboljšano čitalec črtnih kod patentirano UltraLight tehnologijo, hitrejši slikovni senzor skupaj z novim spremenljivim objektivom, ki ponuja večjo globino vidnega polja. Ima integrirano ˝bright field˝,˝dark field˝ in difuzno osvetlitev, ki jih ponuja s pomočjo enega elektronsko nadzorovanega izvora svetlobe. Te lastnosti omogočajo hitreje, lažje branje črtnih kod na širši površini in razdaljah od blizu in daleč.

Modularna zasnova komunikacijskih modulov

Čitalec črtnih kod DataMan 8600 je opremljen s komunikacijskimi moduli z industrijskimi protokoli. Kar omogoča enostavno integracijo v obstoječe sisteme ter učinkovito in hitro vzdrževanje. Modularna zasnova omogoča hitro zamenjavo komunikacijskih modulov,  tako je lahko en čitalnik nastavljen, da izpolnjuje različne spreminjajoče se potrebe po povezavah.

Čitalec QR kode uporaba

Čitalec QR kode uporaba

Dodatni pripomočki za čitalec QR kode

  • Ethernet komunikacijski modul: podpira industrijske protokole: Ethernet / IP, PROFINET, MC protokol, Modbus TCP, TCP / IP in FTP Serijski komunikacijski modul: podpira RS-232, USB in PS / 2.
  • Brezžični modul je v paru z inteligentno bazno postajo (na sliki), ki podpira RS-232, USB in Ethernet (TCP / IP in FTP) povezavo.
  • Stenski nosilec ima vgrajeno držalo izdelano posebej za čitalce serije DATAMAN 8000.  Paket vključuje matice in vijake za kovinski okvir.
  • Stojalo ima proženo podlago in prilagodljiv vrat, da zagotovi optimalno predstavitev in pozicioniranje.
  • Rezervna baterija za brezžični modul omogoča osem ur  neprekinjenega delovanja.
  • Navit Ethernet kabel, 5m.
  • Guma Sleeve za uporabo v korozivnih okoljih.
  • Multi baterijski polnilnik za polnjenje več baterijskih vložkov hkrati.
  • PS/2 adapter omogoča priključitev preko PS/2 vodila na PC-ju.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470 majhna slika

Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470

,

Fiksni čitalec črtne kode za zahtevnejše aplikacije in vedno hitrejše linije, ki vas bo prepričal z vodilno tehnologijo, neverjetno pokritostjo, hitrost in enostavnostjo uporabe.

Verifikator črtne kode Cognex DataMan 8072V - MAJHNA SLIKA

Verifikator črtne kode Cognex DataMan 8072V

,

Zmogljiv verifikator tudi najtežje berljivih kod, ki verificira kode po uveljavljenih standardih ter nudi osvetlitev pod kotom 30-, 45- in 90- stopinj!

Ročni čitalci Cognex Dataman 8072DL in uporaba v industrijski logistiki

Ročni čitalci Cognex DataMan 8072DL

,

Ročni čitalci Cognex DataMan 8072DL, ki Vas bodo prepričali z zmogljivostjo in naprednim branjem 1D, 2D in DPM kod za uporabo v avtomatizaciji.

Čitalec črtne kode Cognex Dataman 70

Čitalec črtnih kod Cognex Dataman 70

,

Čitalec črtnih kod, ki vas bo prepričal s svojo zanesljivostjo, kompaktnostjo in napredno tehnologijo, ko bo omogočila hitrostjo branja do 45 kod na sekundo

DPM kode

DPM kode sedaj berete še bolj zanesljivo

, ,

DPM kode boste sedaj s tehnologijo Powergrid in čitalci Cognex Dataman 150, 260 in 300 - serije X brali še bolj hitro in zanesljivo.