Čitalec, razvit na osnovi kamere

Čitalec DCR200i je namenjen za hitro in preprosto detekcijo in identificiranje 1D in 2D črtnih kod, zloženih kod in DataMatrix kod. Odlikuje ga izjemna hitrost branja, saj se lahko predmet s kodo giblje s hitrostjo do 6m/s. Razvit je bil na osnovi kamere za hitro in učinkovito branje kod predvsem v industriji pakiranja, avtomatizaciji in robotiki. Poleg hitrosti nov čitalnik odlikuje tudi preprost zagon, upravljanje in vzdrževanje.

Čitalec črtnih kod DCR200i ne zahteva nikakršnih zunanjih aplikacij za upravljanje in nadzor. V sam čitalec je namreč vgrajeno “webConfig” orodje, ki omogoča komunikacijo preko Ethernet protokola in upravljanje s samo napravo. Znotraj webConfig orodja je pripravljen čarovnik, ki uporabnika preprosto pelje skozi nastavitve, samo nastavljanje s pomočjo čarovnika pa ne vzame več kot 3 minute časa. Za ta čitalnik pa je Leuze Electronic razvil tudi aplikacijo za pametne telefone, ki ob pomoči dveh gumbov na sami napravi omogoča še hitrejše in enostavnejše konfiguriranje.

čitalec
Primer aplikacije s čitalcem Leuze DCR200 2
Primer aplikacije s čitalcem Leuze DCR200

Čitalec za hitre aplikacije

Čitalec ima vgrajen izredno hiter in visoko resolucijski slikovni procesor in močne LED diode za osvetlitev objektov, ta kombinacija mu omogoča izredno globinsko ostrino in zanesljivo branje tudi v primeru hitro premikajočih se objektov. Čitalec je na voljo s tremi različnimi objektivi, kar nam omogoča, da lahko kode beremo na oddaljenosti od 40mm do 360mm.

Poleg že omenjene Ethernet povezave čitalnik podpira tudi naslednje industrijske protokole za prenos podatkov: RS232, RS422. Na voljo pa je tudi komunikacijski vmesnik z uporabo slednjega pa lahko komuniciramo tudi preko  PROFIBUS, PROFINET, EtherCAT. Na voljo pa so tudi 4 digitalni vhodi in izhodi za proženje ali pa določanje stanj samega čitalnika. Za zahtevna okolja je na voljo model narejen iz nerjavnega jekla s stopnjo zaščite IP69K/IP67, ki je hkrati odporen tudi na vse vrste agresivnih čistil.

čitalec


Želite izvedeti več o čitalcu DCR200?


čitalec

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470 majhna slika

Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470

,

Fiksni čitalec črtne kode za zahtevnejše aplikacije in vedno hitrejše linije, ki vas bo prepričal z vodilno tehnologijo, neverjetno pokritostjo, hitrost in enostavnostjo uporabe.

Verifikator črtne kode Cognex DataMan 8072V - MAJHNA SLIKA

Verifikator črtne kode Cognex DataMan 8072V

,

Zmogljiv verifikator tudi najtežje berljivih kod, ki verificira kode po uveljavljenih standardih ter nudi osvetlitev pod kotom 30-, 45- in 90- stopinj!

Ročni čitalci Cognex Dataman 8072DL in uporaba v industrijski logistiki

Ročni čitalci Cognex DataMan 8072DL

,

Ročni čitalci Cognex DataMan 8072DL, ki Vas bodo prepričali z zmogljivostjo in naprednim branjem 1D, 2D in DPM kod za uporabo v avtomatizaciji.

Čitalec črtne kode Cognex Dataman 70

Čitalec črtnih kod Cognex Dataman 70

,

Čitalec črtnih kod, ki vas bo prepričal s svojo zanesljivostjo, kompaktnostjo in napredno tehnologijo, ko bo omogočila hitrostjo branja do 45 kod na sekundo

Čitalec DCR 200i

Hiter čitalec za branje 1D in 2D kod z DCR200i

,

Čitalec za hitro branje vseh kod, tudi pri hitrosti kode do 6m/s. Razvit na osnovi kamere za hitre aplikacije pakiranja, avtomatizacije in robotike.