Fiksni čitalec črtne kode in 2D kod za visoko zmogljive linije

Inovativna tehnologija zagotavlja neverjetno pokritost, hitrost in enostavnost uporabe

Fiksni čitalnik črtnih kod Cognex DataMan 470 je najhitrejši in najzmogljivejši model v liniji Cognexovih industrijskih čitalnikov črtnih kod. Zaradi naprednih tehnologij je namenjen visoko zmogljivim in vse hitrejšim proizvodnim in logističnim linijam. Pohvali se lahko s Cognex patentirani algoritmi za dekodiranje strojnih simbolov, s pomočjo katerih prinaša najboljšo zmogljivost v svojem razredu. Integriran algoritem 1DMax+ HOTBARS bo poskrbel za branje tudi poškodovanih ali izkrivljenih 1D kod. Inženirji so dodali tudi Z algoritem 2DMax+ PowerGrid, ki brez težav dekodira 2D kode, katere okoli kode nimajo brez praznega prostora oziroma pozicionirnega vzorca.

Tehnologija za reševanje najbolj zahtevnih aplikacij

DataMan 470 uporablja novo, patentirano tehnologijo za zajem slike, ki omogoča preprosto reševanje zahtevnih aplikacij, kot so sledljivost avtomobilskih komponent, prepoznavanje pnevmatik, ravnanje s prtljago na letališču in avtomatsko razvrščanje. Tehnologija High Dynamic Range Plus (HDR +) izboljša kakovost slike 1D in 2D kod, poleg tega pa zagotavlja večjo pokritost in hitrejše delovanje od običajnih čitalcev. Prav tako bere nizko kontrastne in ultra majhne kode, ki niso vidne drugim čitalcem. S svojim velikim vidnim poljem zajema večje območje zato potrebuje uporabnik manj čitalcev, kar končno vodi v nižje stroške projekta.

Želite datasheet za fiksni čitalec črtne kode DataMan 470?

 

Kliknite tukaj in izberite prenesite datasheet za fiksni čitalec črtne kode DataMan 470!

Kliknite in si prenesite datasheet!

Fiksni čitalec črtne kode z zamenljivo optiko

DataMan 470 razširljiva platforma obsega visoko zmogljivo več-jedrno procesorsko moč, napredne dekodirne algoritme, ter modularno zasnovo optike. S pomočjo slednje boste lahko čitalec prilagodili konkretni aplikaciji in tako močno izboljšamo uspešnost berljivosti črtne kode.

S pomočjo posodobljenega programskega orodja DataMan Setup Tool pa boste sedaj še lažje nastavili čitalec. Čitalec temelji na Gigabit Ethernet komunikaciji, ki poskrbi za bliskovit prenos visoko resolucijskih slik v orodje DataMan Setup Tool. Ta vam bo pomagal diagnosticirati vzrok za neuspešno branje črtnih kod. S pomočjo orodja Cognex Explorer Real Time Monitoring (RTM) pa boste lahko opredelili metrike kvalitete prebrane črtne kode ter tako še dodatno optimizirali linijo.

Želite naš katalog?

 

Kliknite tukaj in izberite tiskan ali digitalni katalog Tipteh!

Kliknite in si oglejte katalog!
Fiksni čitalec črtne kode Cognex DataMan 470 - uporaba v najbolj zahtevnih aplikacijah

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

pametne kamere za strojni vid Cognex In-Sight 8000 v aplikaciji v industriji pakiranja hrane - majhna slika

Pametne kamere za strojni vid Cognex In-Sight 8000

,

Najmanjše in vodilne pametne kamere za strojni vid na trgu, po zmogljivosto obdelave nalog strojnega vida konkurenčne industrijskim PC-jem ter primerne za najtežje aplikacije.

Barvni slikovni senzor In-Sight 2000

,

Barvni slikovni senzor Cognex sestavlja kamera, procesor ter zmogljiva LED luč. Modularna zasnova omogoča kombinacije osvetlitev, objektivov in priključkov.

kamera za strojni vid

Kamera za strojni vid Cognex In-Sight 7000

,

Kamera za strojni vid Cognex In-Sight 7000 nudi hiter zajem slike, integrirano osvetlitev, auto ostrenje, orodja za kontrolo, zaznavo barv, OCR aplikacije

Vision senzor

Vision senzor Checker – Vse-v-enem vision senzor

,

Vision senzor Checker je IP67 "vse-v-enem" industrijski senzor s kamero, procesorjem, osvetlitvijo, optiko in V/I signali, ki je enostaven za uporabo.