RFID čitalci Turck za industrijo

RFID čitalci Turck Q300 z direktno oblačno povezavo, s katerim lahko povečate učinkovitost proizvodnje, skrajšate dobavne roke ter zmanjšate proizvodne stroške in število napak!

Ultra High Frequency RFID čitalci Turck Q300

Ažurni podatki, ki so dostopni kjerkoli in kadarkoli jih potrebujemo, so osnova za učinkovite odločitve. Industrijski RFID čitalci avtomatsko zbirajo podatke in vam s tem omogočijo, da lahko sledite materialnim tokovom, spremljate učinkovitost strojev in naprav ter stanje osnovnih sredstev.

Z optimalnim upravljanjem strojev, orodij in materiala lahko zmanjšate proizvodne stroške, skrajšate dobavne roke, zmanjšate število napak in povečate učinkovitost proizvodnje.

Industrijski UHF RFID čitalci so še posebej pogosti na področju intralogistike in t.i. “gate aplications”, HF RFID čitalce pa že vrsto let uspešno uporabljajo v proizvodnih procesih. Podjetje Turck ima za vas na voljo industrijske RFID čitalce, ki delujejo tako na UHF kot HF frekvencah.

 • RFID čitalci za sledenje nosilcev
 • RFID čitalci za sledenje izdelkom
 • RFID čitalci v intralogistiki

RFID čitalci z vrhunsko povezljivostjo

Industrijske UHF in HF RFID čitalce Turck lahko z istimi vmesniki povežete tako z IT sistemi (MES, ERP) kot s proizvodnimi krmilno-regulacijskimi enotami. Na voljo vam so vmesnik OPC UA, Modbus TCP, PROFINET in Ethernet IP. Brez posebnih funkcijskih modulov pa lahko čitalec povežete tudi s PLC sistemi.

Konfiguracija čitalcev je Web-based, na isti način je izvedeno tudi testno okolje za enostavnejši zagon, možno je direktno povezovanje čitalcev (t.j. bralno-pisalne glave) v oblak. Čitalce lahko programirate na Linuxu ali s CoDeSys programskim paketom. V CoDeSys so vam na voljo:

 • V3 programiranje po IEC 61131-3
 • V3 PLC Runtime
 • OPC-UA Server

Med drugim jih uporabite tudi za hitro in zanesljivo sledenje materiala v intralogistiki, sledenje posamičnih izdelkov, sledenje transportnih nosilcev skozi proizvodni proces, …

Stacionarni RFID čitalci Q300 z direktno povezavo v oblak

Lastnosti UHF RFID čitalca (bralno-čitalne glave) Q300 za “gate applications”:

 • Vgrajeni web server za nastavljanje čitalca
 • UHF RFID testno orodje na web osnovi za enostavno vrednotenje postavitve
 • Sprednja UV-odporna aktivna površina 
 • 4 povezave za dodatne pasivne UHF RFID antene
 • 4 nastavljivi digitalni kanali kot pnp vhodi in/ali izhodi
 • Maksimalna izhodna moč 2-W (ERP)
 • LED diagnostika
Kliknite in prenesite brošuro fiksnih RFID čitalcev
industrijski UHF RFID čitalec Q300

Spoznajte še ostalo RFID opremo Turck

IP67 ročni RFID čitalec

Na voljo vam je tudi ročni RFID čitalec Turck PD67, ki je namenjen za branje/pisanje na UHF in HF značke z dodatno možnostjo branja barkode. Omogoči vam spremljanje osnovnih sredstev in sledenje materialnih tokov.

Kliknite tukaj za brošuro ročnih RFID čitalcev.

IP67 RFID vmesnik

Poenostavlja montažo UHF in HF čitalcev. Na RFID vmesni modul v »HF bus mode« načinu delovanja lahko priključite do 128 bralno-pisalnih glav.

Kliknite tukaj za brošuro IP67 RFID vmesnika.

RFID čitalci

S pomočjo RFID čitalcev lahko sledite sestavinam v premičnih posodah brez njihovega odpiranja.

Kliknite tukaj za brošuro možnih rešitev z RFID čitalci.

Hitro in zansljivo sledenje materiala v intralogistiki
Hitro in zansljivo sledenje materiala v intralogistiki
Hitro in zansljivo sledenje materiala v intralogistiki
BL ident RFID system Turck

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

pretočni senzor FS+ Turck

Pretočni senzor FS+ za tekočine

,

Izkoristite koristi pretočnih senzorjev FS+ Turck za vašo aplikacijo: kompaktnost, trpežost, lahko nastavljivost, prilagodljivost in IO-Link komunikacijo!

senzorji Turck pametne rešitve

Pametne senzorske rešitve s senzorji Turck

,

Senzorji Turck so pravi vir podatkov za vaše aplikacije: robustni, natančni, enostavno nastavljivi in s širokim naborom rešitev z IO-Link komunikacijo!

Turck RFID Q300

Industrijski RFID čitalci Turck

,

S pomočjo novega čitalca Q300 zmanjšajte svoje proizvodne stroške, skrajšajte dobavne roke, zmanjšajte število napak in povečajte učinkovitost proizvodnje!