Turck TBEC modul za RFID aplikacije za hitro gibajoče značke in priklop do 128 bralno-pisalnih glav

Turck TBEC modul je kompakten daljinski RFID vmesnik za EtherCat vodilo. Izkoristite njegovo hitrost, robustnost in visoko stopnjo zaščite IP67/IP69K in ga uporabite tudi v zelo zahtevnih industrijskih aplikacijah. Z možnostjo priklopa kar 128 bralno-pisalnih glav vam omogoča tudi prihranek denarja, z enostavno vgradnjo in priključitvijo pa prihranek časa.

Turck TBEC modul za hitre in prilagodljive aplikacije v zahtevnem okolju

Turck je vrhunski proizvajalec senzorike in krmilne opreme za avtomatizacijo. Svojemu naboru kompaktnih daljinskih vmesnikov dodaja še RFID modul za EtherCat vodilo. Turck TBEC modul je hiter in robusten, saj je popolnoma zalit v plastično ohišje in tako podpira stopnje zaščite IP67/IP69K. Uporabite ga lahko v temperaturnem območju od -40 °C do +70 °C. Na vmesnik lahko priključite HF ali UHF bralno-pisalne glave, ki lahko delujejo hkrati. Izkoristite enotni način priključitve in integracije, ki vam olajša izdelavo aplikacij, zmanjša število potrebnih komponent in poveča prilagodljivost.

Prednosti TBEC modula:

  • Cenovno ugodna rešitev, saj lahko na en vmesnik priključite do 128 bralno-pisalnih glav
  • Enostavna priključitev in vgradnja
  • Prilagodljivost za različne potrebe aplikacij
  • Stalno branje preko vodila (Continuous HF bus mode) z možnostjo priključka do 32 HF bralno-pisalnih glav na kanal
  • Mešano delovanje HF in UHF bralno-pisalnih glav
  • Stopnja zaščite IP65/IP67/IP69K 
  • U-podatkovni vmesnik za priročno rabo RFID funkcij
Turck TBEC modul aplikacija

Turck TBEC modul enostavno ožičite in zaženite

Kot ostali Turck večprotokolni moduli (ProfiNet, Ethernet IP, Modbus TCP), tudi novi TBEC modul podpira način branja značk preko vodila (HF continuous bus mode), s pomočjo katerega lahko priključite do 32 bralno-pisalnih glav na en kanal vmesnika. V aplikacijah z velikim številom bralno-pisalnih glav tako poenostavite ter znižate stroške ožičenja in zagona.

Dodatne senzorje, signalizacijo in ostale aktuatorje lahko priključite preko osmih dodatnih univerzalnih digitalnih V/I kanalov. Vse priključke izvedete preko M12 konektorjev, M12 L kodirane konektorje po novem uporabite tudi za napajanje.

 

Kliknite in prenesite brošuro

Turck TBEC modul uporabite za zelo hitre RFID aplikacije

Turck TBEC modul je idealen za vaše zelo hitre RFID aplikacije. Uporabite ga lahko v številnih aplikacijah, predvsem v strojegradnji, avtomobilski industriji in intralogistiki.

Zahvaljujoč vgrajenemu U-podatkovnemu vmesniku s hitrim cikličnim prenosom podatkov, do HF in UHF funkcij (npr. fukcije “Idle”) dostopate hitro in enostavno. EtherCat modul je idealna izbira za vaše RFID aplikacije, v katerih se značke vrstijo v hitrem zaporedju, npr. pri sortiranju blaga na visečih transportih.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Turck TBEC modul

Preberite sorodne novice:

senzorji nagiba Turck

Senzorji naklona za visokodinamične meritve

,

Izkoristite enostavno vgradljive in visoko razpoložljive Turck senzorje naklona z IO-Linkom za zanesljive visoko dinamične meritve!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

Turck TBEC modul

Turck TBEC – hiter IP67 RFID vmesnik za EtherCat vodilo

, ,

Izkoristite kompakten Turck TBEC modul, s priklopom do 128 bralno-pisalnih glav, za zelo hitre aplikacije, tudi v zahtevnih industrijskih razmerah.

radarski senzor nivoja LRS

Radarski senzor nivoja z IO-Linkom

,

Zmogljiv radarski senzor nivoja iz podjetja Turck vam natančno in zanesljivo izmeri nivo in volumen sipkih materialov in tekočin tudi v zahtevnih razmerah!

pretočni senzor FS+ Turck

Pretočni senzor FS+ za tekočine

,

Izkoristite koristi pretočnih senzorjev FS+ Turck za vašo aplikacijo: kompaktnost, trpežost, lahko nastavljivost, prilagodljivost in IO-Link komunikacijo!