Verifikator črtne kode in 2D kod Cognex DataMan 8072V

Visoko zmogljiv verifikator težko berljivih 2D kod, ki verificira kode po standardu ISO/IEC TR 29158 (AIM DPM)

Verifikator črtne kode DataMan 8072V je namenjen za vse aplikacije, v katerih boste potrebovali zmogljivo in zanesljivo rešitev, ki vam bo omogočala merjenje kakovosti in čitljivosti črtnih kod. Verifikator preverja kakovost kode po standardu ISO/IEC TR 29158 (AIM DPM), vključno s formatom kode in optičnimi dejavniki, ki vplivajo na čitljivost kode. Ročna naprava generira poročilo z oceno kakovosti kode, ki vam bo pomagala vzdrževati visok nivo kakovosti označevanja izdelkov.

Kvalitetna verifikacija tudi poškodovanih kod

DataMan 8072V odlikujeta izredno hitro procesiranje ter visoko-ločljiva kamera za zajem in ocenjevanje tudi najbolj zahtevnih in poškodovanih črtnih kod. Kot edini verifikator DPM kod na tržišču vam ponuja opcijo 30-, 45- in 90-stopinjske osvetlitve. Tako boste lahko z verifikatorjem DataMan 8072V osvetlili kode tudi na teksturiranih in ukrivljenih površinah. Verifikator združuje tudi končnemu uporabniku prijazno obliko za enostavno rokovanje ter preizkušeno programsko opremo za hitro in zanesljivo branje in ocenjevanje najbolj zahtevnih kod.

Želite datasheet za verifikator črtne kode DataMan 8072V?

Kliknite tukaj in izberite prenesite datasheet za verifikator črtne kode DataMan 8072V!

Kliknite in si prenesite datasheet!

Želite naš katalog?

Kliknite in izberite tiskan ali digitalni katalog Tipteh!

Kliknite tukaj in si oglejte katalog!
Verifikator črtne kode Cognex Dataman 8072V in branje DPM kod

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko: