Hirschmann

Hirschmann je vodilni svetovni proizvajalec za industrijski ethernet, kjer v sklopu proizvodov ponuja neupravljiva (unmanaged) POE mrežna stikala, IP67 mrežna stikala, upravljiva (managed) mrežna stikala, brezžična mrežna stikala ter programsko opremo za nadzor omrežij. Dodatno so v programu fiberoptični pretvorniki za velike razdalje in visoko zanesljivost.

Novice o opremi proizvajalca Hirschmann lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Mrežna stikala in požarni zidovi:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

EAGLE40 snippet

Industrijski požarni zid EAGLE40 naslednje generacije

,

Industrijski požarni zid Hirschmann Eagle40 ekonomsko najbolj učinkovito zmanjša kibernetsko tveganje pri avtomatizaciji vaše proizvodnje in procesov.

Hirschmann Spider 3 premium line omrežno stikalo

Omrežno stikalo SPIDER 3 Premium Line s 26 vrati

,

Zanesljivo omrežno stikalo na katerega boste priključili kar do 26 vtičnic. Robustna konstrukcija vam poleg uporabe v industriji omogoča tudi uporabo v transportni in ladijski industriji ter v tveganih okoljih.

Industrijska dostopna točka Hirschmann BAT867-R

Industrijska dostopna točka za bliskovit prenos podatkov

,

Cenovno privlačna industrijska dostopna točka, s katero boste bliskovito hitro prenašali podatke preko brezžične povezave ter dosegli prenos podatkov s hitrostjo vse tja do 867 Mbit/s.

Industrijski požarni zid Hirscmann Eagle20 in Eagle30

Industrijski požarni zid za zaščito omrežja

,

Zavarujte celotno industrijsko omrežje z naprednimi funkcijami. Enostavno konfigurirajte napravo, imejte natančen vpogled v promet ter podprite več vhodov.

Industrijska mrežna stikala

Cenovno atraktivna industrijska mrežna stikala

,

Industrijska mrežna stikala, s katerimi v avtomatizaciji enostavno povežete vse naprave v omrežje in zagotovite ustrezno komunikacijo med njimi

PoE switch

SPIDER PoE switch ali injector

,

PoE switch je elegantna rešitev za priključitev naprav v omrežje, saj se komunikacijski kabel uporablja hkrati tudi za napajanje naprav.