Industrijski računalniki

Industrijski računalniki za vsako aplikacijo

Računalniki postajajo ključnega pomena industrijske avtomatizacije saj se jih vse več uporablja tudi za samo kontrolo stroja ali procesa. Prihodnost industrijskih računalnikov predstavlja področje IoT (Internet of Things) za oddaljeno diagnostiko in oddaljeno podporo.

V našem programu nudimo produkte podjetij AXIOMTEK in KONTRON, ki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami in široko ponudbo kvalitetnih industrijskih PC-jev.

V naši ponudbi se nahajajo računalniki za na DIN letev, industrijski razširljivi računalniki, industrijski paneli, panelni računalniki, »embedded« matične plošče in vso ostalo opremo za računalniško podporo v industriji.

Želite digitalni katalog industrijskih računalnikov?

Izpolnite formo in digitalni katalog vam bomo poslali na email!

Strinjam se s politiko:

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezno opremo!

Kontaktirajte nas

Preberite novice s področja!

POMEMBNO OBVESTILO

NUJNO PREBERITE! Naše podjetje z določenimi spremembami DELUJE NEMOTENO. V izogib širjenja novega virusa smo sprejeli nekaj ukrepov.

TeamViewer Frontline

AR rešitve za učinkovitejše terensko delo

Digitalizirajte in poenostavite terensko delo z rešitvami obogatene resničnosti in pametnimi očali.

Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol

Kvalitetne in ergonomske nosilne roke, paneli za nadzorne plošče in samostoječi stolpi vam z modularnostjo omogočajo konfiguracijo za katerokoli aplikacijo.

E-novice za vaš uspeh!

Prijavite se na naše e-novice in 2 x mesec boste prejeli zgolj zanimive informacije iz sveta avtomatizacije ter tako ostali pred konkurenco!

Vuzix M4000

Pametna očala Vuzix M4000

Z novo tehnologijo projekcije slike na prosojnem zaslonu, vam pametna očala Vuzix nudijo še učinkovitejši dostop in nadzor naprav v industriji.

obogatena resničnost Ubimax

Obogatena resničnost

Obogatena resničnost naj nadgradi vašo zaznavo okolice z računalniško generiranimi dodatki. Poenostavite in izboljšajte delovanje v industrijskem okolju!

Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol

Nosilne roke in paneli Teknokol za nadzorne plošče kvalitetne in ergonomske izdelave ter modularne zasnove. Za katerokoli aplikacijo.

Oddaljeno vzdrževanje v industriji

Izkoristite oddaljeno vzdrževanje, dostop, aktivni nadzor in upravljanje naprav ter zagotovite učinkovitejše delovanje v industriji.

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.