Modularni industrijski računalnik

Axiomtek vam ponuja trpežen modularni industrijski računalnik, namenjen za aplikacije, ki zahtevajo visoko robustnost, prilagodljivost in zmogljivost tudi v težkih industrijskih delovnih okoljih. S tem ciljem v mislih je Axiomtek oblikoval pasivno hlajen modularni industrijski računalnik IPC962-511, ki se lahko pohvali z robustnim ohišjem in optimizirano možnostjo dodajanja razširitvenih kartic.

Visoka zmogljivost in številni vhodi

Čipovni nabor modularnega računalnika temelji na matični plošči Intel H110, ki podpira šesto in sedmo generacijo Intel procesorjev. Plošča ima široko možnost izbora procesorskih enot, od Celeron do Core i7 modelov ter podpira do 32GB delovnega spomina DDR4 2133 Mhz.

Širok nabor vmesnikov zajema dva Gigabitna LAN vhoda, štiri USB 3.0, VGA ter HDMI in avdio vhod (Mic-in/out). Razširitev za PCI  Express Mini kartico omogoča dodajanje modulov za 3G/4G, GPS, Wi-Fi in Bluetooth aplikacije.

Vsestranski modularni industrijski računalnik

Za izpolnjevanje različnih zahtev po vrstah in številčnosti priključkov, ima modularni industrijski računalnik izvedeno I/O režo in različne I/O module za poljubne razširitve.

Opcije modulov so serijska vrata RS-232/422/485 s štirimi ali dvema vhodoma ter DIO modul z osmimi (8-in, 8-out) ali štirimi (4-in, 4-out) vhodi in izhodi.

Dodatno so omogočene razširitvene kartice z dvema PCI/PCIe vodiloma, kjer je mogoča kombinacija izmed PCIe x16, PCIe x4 in PCI vodil. Za večjo količino podatkov je možna priključitev dveh 2.5″ diskov (SSD/HDD) z izvedbo priklopa diska, ki omogoča njihovo hitro zamenjavo (hot swap).

Konfiguracija sistema podpira operacijska sistema Linux in Windows 10 ter omogoča uporabo programskega paketa Axiomtek AXView, za oddaljen dostop in nadzor.

Modularen industrijski računalnik Axiomtek IPC962-511 in njegove specifikacije:

  • Podpora za 7. in 6. generacija Intel Core i7/i5/i3 in Celeron procesorje (Kaby Lake / Sky Lake)
  • Intel H110 čipovni nabor
  • 2 vodili PCIe x16 / PCIe x4 / PCI
  • široka priključna napajalna napetost od 19V do 30V
  • kompaktni in modularni dizajn vhodov in izhodov
  • široko temperaturno območje od -10°C do +60°C
  • 2 hitro zamenljiva 2.5” trda diska (Hot swap)
  • WLAN modul in antena

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

 

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”7″]

Preberite sorodne novice:

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

,

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.

IP67 industrijski računalnik za zahtevna okolja

,

IP67 industrijski računalnik Axiomtek eBox800 odporen na vodo, prah in tresljaje. Omogoča zmogljivo delovanje v temperaturnem razponu od -30°C do +60°C

Vgrajeni sistem za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

,

Vgrajeni sistem eBox z modulom Nvidia Jetson, prilagojenim za izvajanje operacij nevronskih mrež in prilagojenim za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

Modularni industrijski računalnik Axiomtek IPC962-51 small

Robusten in razširljiv modularni industrijski računalnik za vse aplikacije

,

Trpežen in razširljiv modularni industrijski računalnik, ki ga boste lahko uporabili za aplikacije tudi v težkih industrijskih delovnih okoljih.

Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT

Panel PC z zaslonom na dotik in atraktivno ceno

,

Tukaj lahko preberete več o Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT industrijskem računalniku, z večtočkovnim ekranom na dotik, tankim in robustnim dizajnom ter izjemno atraktivno ceno.