Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol

Nosilne roke, paneli za nadzorne plošče, samostoječi stolpi, omarice in vozički podjetja Teknokol, naj zavarujejo vaše industrijske računalnike pred neugodnimi zunanjimi dejavniki in nepooblaščenimi posegi. Izkoristite kvalitetno izdelavo, moderno obliko, ergonomsko zasnovo ter konkurenčno ceno izdelkov podjetja Teknokol! Njihova modularna zgradba vam omogoča izdelavo specifične konfiguracije, uporabne za katerokoli vašo aplikacijo. Izkoristite tudi izjemno hitro dobavo nosilnih rok iz zaloge, po zelo konkurenčnih cenah!

Nosilne roke in paneli Teknokol za vsestransko montažo

Teknokol je vodilni ponudnik kvalitetnih nosilnih rok in panelov za nadzorne plošče.  Njihovi izdelki so izjemno kvalitetni, moderno oblikovani in ergonomsko zasnovani. S tem vam zagotavljajo visoko varnost in udobje uporabe. Poleg tega vam njihova modularna zgradba in širok spekter razpoložljivih modularnih komponent omogočata izvedbo različnih konfiguracij, ki jih zlahka prilagodite potrebam svojih aplikacij. Tam kjer nosilnih rok in panelov ne morete uporabiti, so vam za namestitev industrijskih računalnikov na voljo samostoječi stolpi in omarice in vozički.

Nosilne roke so primerne za vse obremenitve, od lahkih do težkih bremen, ter za krajše ali daljše ročice. Modularno sestavljene rešitve so kompatibilne z vsemi sistemi, s širokim spektrom fiksnih ali rotirajočih zglobov lahko sestavite konfiguracijo prilagojeno svojim potrebam. Ergonomska zasnova vam zagotavlja udobno uporabo, visoka kvaliteta izdelave pa zanesljivost.

Z modulom s standardnim Vesa priklopom lahko montirate svoje industrijske panelne računalnike na nosilno roko. S predstavljeno opremo so skladni vsi panelni računalniki proizvajalca Axiomtek.

Nosilne roke Teknokol za različne obremenitve

 • Skonstruirane za težja bremena,
 • Idealne za dolgotrajne aplikacije,
 • Z modularno strukturo in modernim dizajnom,
 • Omogočajo različne konfiguracije na račun širokega spektra modularnih komponent, 
 • Nosilnost do 120 kg za 1 m dolžine profila,
 • Funkcija tesnenja z IP65 zaščito,
 • Omogočajo napeljavo kablov v notranjost profilov,
 • Omogočajo enostavno sestavo.
kliknite in prenesite katalog nosilne roke

Paneli Teknokol za varen nadzor

Nadzorne plošče so nepogrešljiva komponenta za strojne in proizvodne avtomatizirane linije. Ergonomski paneli za nadzorne plošče vam omogočajo lažje upravljanje s stroji in s tem povečujejo vašo varnost pri delu. Omara panelnega sistema z IP65 vodoodporno zaščito zavaruje krmilno elektroniko pred zunanjimi vplivi in nepooblaščenimi posegi. Lastnosti panelov Teknokol:

 • Ergonomska zasnova in modularen dizajn,
 • Razširljiva globina panela,
 • Lahka in močna struktura, z IP65 zaščito pred nepooblaščenim posegom,
 • Dodatno lahko montirate tudi tipkovnico. Premično, ki jo hitro prilagodite drži, ali fiksno, ki jo montirate pod ergonomskim kotom.
kliknite in prenesite katalog paneli
nosilne roke in Paneli za nadzorne plošče Teknokol
nosilne roke in Paneli za nadzorne plošče Teknokol

Samostoječi elementi Teknokol

Samostoječ stolp uporabite tam kjer nosilne roke ne morete namestiti. Na voljo so vam stolpi višine 2–3 m, s profili dimenzij 150 x 150 mm ali 200 x 200 mm. Kable lahko skrijete v notranjost profila in tako poskrbite za urejeno in varno delovno okolje.

Samostoječe omarice in vozički za industrijske računalnike, z možnostjo vgradnje monitorja in tipkovnice, so vam na voljo v fiksni ali premični izvedbi. Tudi ti elementi so modularni in vam omogočajo prilagajanje njihove konfiguracije vašim potrebam. Z njimi zaščitite elektronske komponente pred nepooblaščenimi posegi in neugodnimi okoljskimi vplivi. Omarice z lahkoto vzdržujete, sočasno pa vam omogočajo hiter dostop do urejenih komponent nadzornih naprav.

kliknite in prenesite katalog stolpi in omarice

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

nosilne roke in Paneli za nadzorne plošče Teknokol

Preberite sorodne novice:

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

,

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.

IP67 industrijski računalnik za zahtevna okolja

,

IP67 industrijski računalnik Axiomtek eBox800 odporen na vodo, prah in tresljaje. Omogoča zmogljivo delovanje v temperaturnem razponu od -30°C do +60°C

Vgrajeni sistem za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

,

Vgrajeni sistem eBox z modulom Nvidia Jetson, prilagojenim za izvajanje operacij nevronskih mrež in prilagojenim za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

Modularni industrijski računalnik Axiomtek IPC962-51 small

Robusten in razširljiv modularni industrijski računalnik za vse aplikacije

,

Trpežen in razširljiv modularni industrijski računalnik, ki ga boste lahko uporabili za aplikacije tudi v težkih industrijskih delovnih okoljih.

Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT

Panel PC z zaslonom na dotik in atraktivno ceno

,

Tukaj lahko preberete več o Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT industrijskem računalniku, z večtočkovnim ekranom na dotik, tankim in robustnim dizajnom ter izjemno atraktivno ceno.