Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol

Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol so sedaj del našega prodajnega programa. Novo linijo izdelkov odlikuje kvalitetna izdelava, modern dizajn ter ergonomska zasnova. S temi lastnostmi se zagotavlja visoka varnost in udobje uporabe. Vsak sistem je zgrajen iz modularnih komponent, kar omogoča specifično konfiguracijo sistema za katerokoli aplikacijo. Vsi panelni računalniki proizvajalca Axiomtek so skladni s predstavljeno opremo.

Nosilne roke v 4 serijah za vsestransko montažo

Nosilne roke so primerne za vse od lahkih do težjih obremenitev, ter za krajše ali daljše dolžine ročice. S širokim spektrom fiksnih ali rotirajočih zglobov tako sestavimo konfiguracijo prilagojeno posameznem scenariju. Modularno sestavljene rešitve so kompitabilne z vsemi sistemi, zaradi ergonomske zasnove prijazne uporabniku ter zanesljive zaradi kvalitetne izdelave.

Lastnosti:

 • skonstruirane za težja bremena,
 • idealna za dolge aplikacije,
 • modularna struktura in modern dizajn,
 • širok spekter modularnih komponent omogoča različne konfiguracije,
 • nosilnost do 120kg za 1m dolžine profila,
 • funkcija tesnenja z IP65 zaščito,
 • napeljava kablov v notranjost profilov,
 • enostavna sestava,
 • standardni Vesa priklop za enostavno montažo industrijskih panelnih računalnikov na nosilno roko.
Nosilne roke
Nosilne roke
Nosilne roke 2

Nadzorne plošče

Nadzorne plošče so nepogrešljiva komponenta za strojne in proizvodne avtomatizirane linije. Ergonomski panelni sistemi omogočajo operaterjem lažje upravljanje in s tem nudijo največjo varnost pri delu. Z IP65 vodoodporno zaščito omara varuje krmilno elektroniko pred zunanjimi vplivi in nepooblaščenimi posegi.

Lastnosti:

 • ergonomska zasnova in modularen dizajn,
 • razširljiva globina panela,
 • lahka in močna struktura,
 • IP65 zaščita in zaščita pred nepooblaščenim posegom.

Kot dodatek k nadzorni plošči je opcijska tudi montaža tipkovnice. Te se v osnovi delijo v premične tipkovnice, ki se jih hitro prilagodi glede na držo uporabnika in na fiksne, ki so montirane pod ergonomskim kotom.

Nosilna roka 2
Nadzorni paneli

Samostoječi stolpi

 

Samostoječ stolp je rešitev za primere, kjer ne moremo uporabiti nosilnih rok. Stolpi so na voljo od višine 2 do 3m, profili pa so dimenzij 150x150mm ali 200x200mm. V notranjost profila lahko skrijemo kable, ter tako poskrbimo za urejeno in varno okolje.

Klima omare

Skladno z rastjo Industrije 4.0, se pojavlja vedno več potreb po hlajenju računalniških sistemov. S klima omarami poskrbimo ne samo za zanesljivo delovanje tovrstnih sistemov, temveč jim tudi podaljšamo življensko dobo  ponuja hladilne enote za zunanjo in notranjo uporabo.

Klima omare
Nosilne roke in nadzorni paneli

Želite izvedeti več?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

,

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.

IP67 industrijski računalnik za zahtevna okolja

,

IP67 industrijski računalnik Axiomtek eBox800 odporen na vodo, prah in tresljaje. Omogoča zmogljivo delovanje v temperaturnem razponu od -30°C do +60°C

Vgrajeni sistem za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

,

Vgrajeni sistem eBox z modulom Nvidia Jetson, prilagojenim za izvajanje operacij nevronskih mrež in prilagojenim za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

Modularni industrijski računalnik Axiomtek IPC962-51 small

Robusten in razširljiv modularni industrijski računalnik za vse aplikacije

,

Trpežen in razširljiv modularni industrijski računalnik, ki ga boste lahko uporabili za aplikacije tudi v težkih industrijskih delovnih okoljih.

Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT

Panel PC z zaslonom na dotik in atraktivno ceno

,

Tukaj lahko preberete več o Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT industrijskem računalniku, z večtočkovnim ekranom na dotik, tankim in robustnim dizajnom ter izjemno atraktivno ceno.