Oddaljeno vzdrževanje, dostop in nadzor naprav

Oddaljeno vzdrževanje z možnostjo aktivnega nadzora in oddaljeni dostop do naprav, v dobi sodobnih komunikacijskih orodij pogojujejo učinkovito delovanje v industriji. Prejem sporočila o nepravilnem delovanju naprave na mobilni telefon, vpogled v podatke na nadzorni plošči, povezava s krmilnikom in prenos žive slike vzdrževalca naprave s terena, je le nekaj uporabnih orodij, ki jih ponuja podjetje Tipteh.

Oddaljeno vzdrževanje in dostop – Vuzix

Pametna očala svetovno priznanega proizvajalca Vuzix, so odgovor na rastočo potrebo po oddaljenem dostopu in nadzoru naprav ter pomoči pri njihovem vzdrževanju. Prenos v realnem času izboljša komunikacijo strokovnjaka z delavcem na terenu in olajša delovni postopek.

Delavec preko pametnih očal s terena posreduje živo sliko in zvok sodelujočim v videokonferenci, ki mu na ekran pametnih očal pošiljajo relevantne informacije. Strokovnjaki na ta način lažje usmerjajo delavca in mu asistirajo med celotno operacijo odprave napake na napravi, npr., lahko mu pošiljajo skice delov naprave ali mu z obogateno resničnostjo (AR tehnologijo) označijo za popravilo bistvene dele. Pri tem je delavec neoviran, saj pametna očala uporablja prostoročno in lokacijsko neodvisno.

Oddaljeno vzdrževanje ima številne prednosti
Oddaljen dostop: pametna očala za pomoč pri vzdrževanju naprav

Oddaljeno vzdrževanje in dostop, za pomoč kjerkoli in kadarkoli

Oddaljeno vzdrževanje in njegove prednosti

  • Strokovna asistenca kjerkoli in kadarkoli, brez potrebe po potovanjih,
  • Nižji stroški in prihranek časa,
  • Enostavna in neovirana uporaba,
  • Glasovno (prostoročno) upravljanje,
  • Skrb za varnost in zdravje zaposlenih,
  • Odprava stroškov mobilnih operaterjev, ne glede na lokacijo.

Proizvajalec pametnih očal Vuzix ob nakupu očal ponuja 1-letno brezplačno naročnino na programe za oddaljeno komunikacijo (Zoom, Skype, Vuzix Remote Assist). Aplikacija za napredno oddaljeno podporo xAssist podjetja Ubimax, pa ponuja še dodatne funkcije, kot so izmenjava dokumentov ter obogatena resničnost za oddaljeno pomoč.

Kliknite tukaj in prenesite brošuro očal Vuzix M300

Secomea – specialist za oddaljen dostop

Podjetje Secomea je specializirano za področje oddaljenih industrijskih komunikacij, ki vam pomagajo nadzorovati, upravljati in servisirati vašo opremo ne glede na to, kje se nahajate. Njihovo vodilo je “Narediti povezavo varno in enostavno”.

Oddaljeno vzdrževanje naprav z dostopom od kjerkoli

  • Vzdrževanje na daljavo: diagnostika in programiranje PLC, HMI in ostalih pametnih naprav.
  • Prediktivno vzdrževanje: predpripravljen modul za izračun splošne učinkovitosti opreme (OEE), z dolgoročno analizo podatkov, omogoča predvidevanje delovanja in okvare stroja v prihodnosti.
  • Preventivno vzdrževanje: dostop do nadzorne plošče v oblaku ali do decentraliziranega SCADA Web vmesnika za upravljanje in nadzor.
Oddaljen dostop, princip povezovanja

Tipi povezovanja pri oddaljenem dostopu

Oglejte si par posnetkov delovanja rešitev Secomea

Želite dodatne informacije?

Enostavno zbiranje podatkov za oddaljeno vzdrževanje

Enostavno zbiranje podatkov z oddaljenim dostopom

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Vuzix M4000

Pametna očala Vuzix M4000

,

Z novo tehnologijo projekcije slike na prosojnem zaslonu, vam pametna očala Vuzix nudijo še učinkovitejši dostop in nadzor naprav v industriji.

Data Collection Module, Secomea

,

Z Data Collection Module (DMC) podjetja Secomea poskrbite za napredno zbiranje, obdelavo, optimiziranje in shranjevanje vaših podatkov v IoT oblaku!

Oddaljeno vzdrževanje v industriji

, , ,

Izkoristite oddaljeno vzdrževanje, dostop, aktivni nadzor in upravljanje naprav ter zagotovite učinkovitejše delovanje v industriji.

Pametna očala Vuzix - majhna slika

Pametna očala Vuzix M300

,

Pametna očala Vuzix, vodilnega proizvajalca opreme za AR, s katerimi boste razvili novodobne aplikacije na širokem spektru industrijskih okolij.

Secomea 8.0 release

Še bolj enostavna in zanesljiva Secomea 8.0

, ,

Secomea 8.0 bo poenostavila povezovanje do vaših naprav, Skladna je z Microsoft zahtevami za certificirane gonilnike in tako za uporabo ne potrebujete ADMIN pravic na računalniku.