Motorni pogoni

Motorni pogoni

Kakovost izdelkov, energetska učinkovitost, širok izbor opreme za vodenje in pozicioniranje motornih pogonov.

Vse to so odlike, ki jih z našimi vrhunskimi strokovnjaki in 20-letno tradicijo podjetja dosegamo v partnerstvu s podjetjem YASKAWA, ki je največji in najbolj uveljavljeni proizvajalec motornih pogonov na svetu.

V naši ponudbi boste našli servo motor, frekvenčni pretvornik, frekvenčnik in frekvenčni regulator tudi za najbolj zahtevne aplikacije. Na voljo so Vam tudi SPRiPM paketi, pozicijski krmilniki in motorji za dvigala.

Obsežne izkušnje naših inženirjev, številni uspešno izpeljani projekti in tesno sodelovanje z najboljšim proizvajalcem motornih pogonov na svetu Yaskawa Vas lahko prepričajo, da smo pravi partner za Vas.

Potrebujete pomoč pri izbiri opreme za Vašo aplikacijo?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezno opremo.

Kontaktirajte nas

Preberite novice iz področja!

Novitete
Frekvenčni pretvornik, ki ga boste lahko upravljali s pomočjo pametne naprave

Frekvenčni pretvornik z lažjim dostopom

Nove mobilne aplikacije, s katerimi boste lažje upravljali frekvenčni pretvornik kar preko vaše pametne naprave ter hitro našli navodila za uporabo.

frekvenčnik

GA700 – Fleksibilen in enostaven frekvenčnik

Nova serija frekvenčnih pretvornikov podjetja Yaskawa združuje funkcionalnost, fleksibilnost in enostavnost hkrati. Uvod v serijo je model GA700, ki j […]

Sigma7-servo pogoni

Servo pogoni SIGMA 7 YASKAWA – visoko precizni

Servo pogoni Yaskawa so zelo učinkoviti, energijsko varčni in visoko produktivni pogoni. Na voljo so standardni rotacijski servo motorji, linearn […]

Super Premium-SPRiPM paket

Kompleti pogonov – Yaskawa SPRiPM

Komplet pogonov Yaskawa SPRiPM (IE4+)
Učinkovit motor in frekvenčnik
Yaskawa, največji vodilni, globalni proizvajalec frekvenčnih pogonov, se […]

Regenerativni matrični pretvornik

Matrični pretvornik U1000

Regenerativni matrični pretvornik Yaskawa U1000 je brez DC vodila in prva izbira za inovativne in energetsko učinkovite pogonske rešitve z ali brez re […]

frekvenčni regulator

Frekvenčni regulator A1000 YASKAWA

Yaskawa je vodilni, globalni proizvajalec frekvenčnih pogonov, servo pogonov, krmilnikov, srednje napetostnih frekvenčnikov in industrijskih robotov.
[…]

frekvenčnik

Frekvenčnik V1000 – sposoben in zmogljiv

Yaskawa je vodilni, globalni proizvajalec frekvenčnih pogonov, servo pogonov, krmilnikov, srednje napetostnih frekvenčnikov in industrijskih robotov.
[…]

Frekvenčni pretvornik

Frekvenčni regulator J1000 – YASKAWA

Frekvenčni regulator za krmiljenje do 5,5 kW indukcijskih motorjev, možnostjo spreminjanja hitrosti in energijsko varčnostjo. Pri težkih zagonih je sposoben 150% obremenitev.