Frekvenčni regulator za nezahtevne aplikacije

Zaradi majhnosti in enostavnosti sodi ta frekvenčni regulator v sam vrh med najbolj priljubljenimi frekvenčnimi pretvorniki.

Frekvenčni regulator Yaskawa J1000 sodi v linijo proizvodov proizvajalca Yaskawa, ki je zaradi svoje 100-letne tradicije vodilni globalni proizvajalec frekvenčnih pogonov, servo pogonov, krmilnikov, srednje napetostnih frekvenčnikov in industrijskih robotov.

Frekvenčnik J1000 je enostaven, sposoben in zanesljiv frekvenčnik, primeren za nezahtevne aplikacije z V/f krmiljenjem indukcijskih motorjev do moči 5,5 kW.  Je majhen, kompakten in varčen na prostoru. Zadovolji aplikacijam, kjer je potreba po spreminjanju hitrosti in energijsko varčevalnih karakteristikah. Sposoben je velikih zagonskih obremenitev (150%) v trajanju 1 min pri težjih zagonih.

Konec kompleksnega spreminjanja parametrov!

Frekvenčni regulator J1000 vam bo omogočil enostaven priklop in nastavitev parametrov. Enostavno ga boste krmilili in mu spreminjali hitrost tudi z zunanjim vgradnim potenciometrom. Z daljinskim upravljalcem, s katerim se boste lahko priključili na frekvenčni pretvornik, boste lahko spremljali parametre pogona in jih po potrebi tudi spreminjali. Za prenos podatkov med frekvenčnim pretvornikom in PC-ji Vam je na razpolago spominska enota – Copy unit.

Frekvenčnik boste lahko uporabljali za krmiljenje ventilatorjev, črpalk, kompresorjev, transportnih trakov, tekočih stopnic, žerjavov itd.

Kliknite in prenesite katalog za frekvenčni regulator Yaskawa J1000!

Prenesi!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s:

Preberite sorodne novice:

Frekvenčnik GA500, primeren za vsako aplikacijo

,

Frekvenčnik GA500 je kompakten in fleksibilen pretvornik, s katerim enostavno povežete vse tipe motorjev in ga uporabite v vsaki aplikaciji

Frekvenčni pretvornik, ki ga boste lahko upravljali s pomočjo pametne naprave

Frekvenčni pretvornik z lažjim dostopom

,

Nove mobilne aplikacije, s katerimi boste lažje upravljali frekvenčni pretvornik kar preko vaše pametne naprave ter hitro našli navodila za uporabo.

frekvenčnik

Frekvenčnik GA700 – Fleksibilen in enostaven

,

Frekvenčnik Yaskawa GA700 z razponom od 0-590 Hz, aplikacijo za pametne telefone, upravljanjem parametrov v oblaku in dostopom do vse online dokumentacije.

Sigma7-servo pogoni

Servo pogoni SIGMA 7 YASKAWA – visoko precizni

,

Servo pogoni Yaskawa Sigma so učinkoviti, varčni in z natančnim pozicioniranjem. Na voljo so standardni rotacijski, linearni in direktno gnani servo motorji

Super Premium-SPRiPM paket

Kompleti pogonov – Yaskawa SPRiPM

,

Kompleti pogonov sestavljeni iz frekvenčnika A1000 ali V1000 ter učinkovitega IE4+ motorja s permanentnimi magneti, ki ponujajo velik prihranek energije.