Frekvenčni regulator za nezahtevne aplikacije

Zaradi majhnosti in enostavnosti sodi ta frekvenčni regulator v sam vrh med najbolj priljubljenimi frekvenčnimi pretvorniki.

Frekvenčni regulator Yaskawa J1000 sodi v linijo proizvodov proizvajalca Yaskawa, ki je zaradi svoje 100-letne tradicije vodilni globalni proizvajalec frekvenčnih pogonov, servo pogonov, krmilnikov, srednje napetostnih frekvenčnikov in industrijskih robotov.

Frekvenčnik J1000 je enostaven, sposoben in zanesljiv frekvenčnik, primeren za nezahtevne aplikacije z V/f krmiljenjem indukcijskih motorjev do moči 5,5 kW.  Je majhen, kompakten in varčen na prostoru. Zadovolji aplikacijam, kjer je potreba po spreminjanju hitrosti in energijsko varčevalnih karakteristikah. Sposoben je velikih zagonskih obremenitev (150%) v trajanju 1 min pri težjih zagonih. 

Konec kompleksnega spreminjanja parametrov!

Frekvenčni regulator J1000 vam bo omogočil enostaven priklop in nastavitev parametrov. Enostavno ga boste krmilili in mu spreminjali hitrost tudi z zunanjim vgradnim potenciometrom. Z daljinskim upravljalcem, s katerim se boste lahko priključili na frekvenčni pretvornik, boste lahko spremljali parametre pogona in jih po potrebi tudi spreminjali. Za prenos podatkov med frekvenčnim pretvornikom in PC-ji Vam je na razpolago spominska enota – Copy unit.

Frekvenčnik boste lahko uporabljali za krmiljenje ventilatorjev, črpalk, kompresorjev, transportnih trakov, tekočih stopnic, žerjavov itd.

Kliknite in prenesite katalog za frekvenčni regulator Yaskawa J1000!

Prenesi!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s: