Frekvenčni regulator Yaskawa z maksimalnim momentom ob zagonu

Frekvenčni regulator Yaskawa A1000 je zmogljiv in visoko učinkovit vektorski frekvenčnik za indukcijske motorje ali motorje s trajnimi magneti. Regulator v odprtozančni ali zaprtozančni vezavi omogoča maksimalni moment ob zagonu. Napredna energijsko-varčevalna tehnologija rezultira visoko učinkovitost in produktivnost pogona. Yaskawa, ki je eden od vodilnih, globalnih proizvajalec frekvenčnih pogonov, servo pogonov, krmilnikov, srednje napetostnih frekvenčnikov in industrijskih robotov na svetu, pa bo zagotovil vrhunsko kakovost.

Želite več informacij o frekvenčnih regulatorjih A1000?

Napredno nadzirajte motorje

Sodobna Auto-Tuning metoda, ki jo frekvenčnik A1000 omogoča, konstantno analizira spremembe in karakteristike motorja med delovanjem. Z prednastavljenimi aplikacijami in njihovo enostavno izbiro v parametrih frekvenčnika dobimo ustrezno optimirane parametre izbranega pogona. S tem dosežemo večji izkoristek in zanesljivost aplikacije. Frekvenčni regulator dosega stopnja zaščite IP00, IP20, IP54 in NEMA1.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Frekvenčnik GA500, primeren za vsako aplikacijo

,

Frekvenčnik GA500 je kompakten in fleksibilen pretvornik, s katerim enostavno povežete vse tipe motorjev in ga uporabite v vsaki aplikaciji

Frekvenčni pretvornik, ki ga boste lahko upravljali s pomočjo pametne naprave

Frekvenčni pretvornik z lažjim dostopom

,

Nove mobilne aplikacije, s katerimi boste lažje upravljali frekvenčni pretvornik kar preko vaše pametne naprave ter hitro našli navodila za uporabo.

frekvenčnik

Frekvenčnik GA700 – Fleksibilen in enostaven

,

Frekvenčnik Yaskawa GA700 z razponom od 0-590 Hz, aplikacijo za pametne telefone, upravljanjem parametrov v oblaku in dostopom do vse online dokumentacije.

Sigma7-servo pogoni

Servo pogoni SIGMA 7 YASKAWA – visoko precizni

,

Servo pogoni Yaskawa Sigma so učinkoviti, varčni in z natančnim pozicioniranjem. Na voljo so standardni rotacijski, linearni in direktno gnani servo motorji

Super Premium-SPRiPM paket

Kompleti pogonov – Yaskawa SPRiPM

,

Kompleti pogonov sestavljeni iz frekvenčnika A1000 ali V1000 ter učinkovitega IE4+ motorja s permanentnimi magneti, ki ponujajo velik prihranek energije.