Frekvenčnik GA500, dostopen po zelo privlačni ceni

Frekvenčnik GA500 Yaskawa hkrati združuje dostopnost, učinkovitost, funkcionalnost, fleksibilnost in enostavnost v enem paketu. Z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno vam ponuja odlično rešitev prav za vse aplikacije, tudi tiste, kjer imate omejena razpoložljiva sredstva.

Njegovo robustno ohišje in dodatna zaščita PCB vezja vam bo ponudilo zaščito pred prahom, umazanijo in težkim industrijskim okoljem ter zagotovilo stabilno delovanje v težkih pogojih delovanja in dolgo življensko dobo. S frekvenčnikom boste natančno krmili indukcijske in sinhronske motorje ter motorje s trajnimi magneti v razponu od 0-590Hz. Montirali ga boste lahko tudi na DIN letev 35mm.

  • 1f-230V : 0,1-22kW
  • 3f-400V: 0,2-30kW

Želite izvedeti več o frekvenčniku?

Frekvenčnik GA500 na voljo v različnih modelih
Frekvenčnik GA500 za vse aplikacije
Enostavna povezava s PLC-ji

Frekvenčnik GA500 vam omogočajo dostop do dokumentacije preko pametnega telefona

Frekvenčnik GA500 je mogoče programirati tudi brez napajanja

Frekvenčnik GA500 in funkcije, ki vas bodo navdušile

Preko povezave z Bluetooth tipkovnico ga lahko programirate in upravljate tudi z mobilnim telefonom. Pri tem ne boste več potrebovali dodatnih navodil v papirni obliki. Vsa potrebna dokumentacija za upravljanje vam je na voljo na aplikaciji vašega pametnega telefona. Programirate ga lahko tudi preko USB priključka, tudi če frekvenčnik ni priključen na omrežno napetost.

Frekvenčnik se lahko pohvali s stopnjo zaščite SIL3/Ple in tako ponuja prave ukrepe za enostavno integracijo v varnostne aplikacije. Funkcija izklopa v sili v bo ugasnil stroj tudi takrat, ko je zahtevan višji nivo varnosti oz. nivo za zmanjšanje tveganja. Napredne in pametne funkcije frekvenčnih uvrščajo v sam vrh kvalitetnih frekvenčnih pretvornikov.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite še ostale sorodne novice

Frekvenčnik GA500, primeren za vsako aplikacijo

,

Frekvenčnik GA500 je kompakten in fleksibilen pretvornik, s katerim enostavno povežete vse tipe motorjev in ga uporabite v vsaki aplikaciji

Frekvenčni pretvornik, ki ga boste lahko upravljali s pomočjo pametne naprave

Frekvenčni pretvornik z lažjim dostopom

,

Nove mobilne aplikacije, s katerimi boste lažje upravljali frekvenčni pretvornik kar preko vaše pametne naprave ter hitro našli navodila za uporabo.

Krmilnik Yaskawa Vipa microPLC SMALL

Najhitrejši MICRO PLC na svetu

,

Micro PLC, ki s tehnologijo Speed7 dosega visoko hitrost in zmogljivost. V širino meri le 72mm, nadgradite pa ga lahko z do 8 razširitvenimi moduli.

Yaskawa Vipa

YASKAWA VIPA Controls v skupini Tipteh

,

Podjetje YASKAWA Vipa Controls je skupini podjetij Tipteh dodelili distribucijo svojih proizvodov. Več o naši dopolnjeni ponudbi si lahko preberete tukaj

frekvenčnik

Frekvenčnik GA700 – Fleksibilen in enostaven

,

Frekvenčnik Yaskawa GA700 z razponom od 0-590 Hz, aplikacijo za pametne telefone, upravljanjem parametrov v oblaku in dostopom do vse online dokumentacije.