Frekvenčnik GA500, dostopen po zelo privlačni ceni

Frekvenčnik GA500 Yaskawa hkrati združuje dostopnost, učinkovitost, funkcionalnost, fleksibilnost in enostavnost v enem paketu. Z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno vam ponuja odlično rešitev prav za vse aplikacije, tudi tiste, kjer imate omejena razpoložljiva sredstva.

Njegovo robustno ohišje in dodatna zaščita PCB vezja vam bo ponudilo zaščito pred prahom, umazanijo in težkim industrijskim okoljem ter zagotovilo stabilno delovanje v težkih pogojih delovanja in dolgo življensko dobo. S frekvenčnikom boste natančno krmili indukcijske in sinhronske motorje ter motorje s trajnimi magneti v razponu od 0-590Hz. Montirali ga boste lahko tudi na DIN letev 35mm.

  • 1f-230V : 0,1-2,2kW
  • 3f-400V: 0,2-30kW

Želite izvedeti več o frekvenčniku?

 

Frekvenčnik GA500 na voljo v različnih modelih
Frekvenčnik GA500 za vse aplikacije
Enostavna povezava s PLC-ji

 

Frekvenčnik GA500 vam omogočajo dostop do dokumentacije preko pametnega telefona

 

Frekvenčnik GA500 je mogoče programirati tudi brez napajanja

Frekvenčnik GA500 in funkcije, ki vas bodo navdušile

Preko povezave z Bluetooth tipkovnico ga lahko programirate in upravljate tudi z mobilnim telefonom. Pri tem ne boste več potrebovali dodatnih navodil v papirni obliki. Vsa potrebna dokumentacija za upravljanje vam je na voljo na aplikaciji vašega pametnega telefona. Programirate ga lahko tudi preko USB priključka, tudi če frekvenčnik ni priključen na omrežno napetost.

Frekvenčnik se lahko pohvali s stopnjo zaščite SIL3/Ple in tako ponuja prave ukrepe za enostavno integracijo v varnostne aplikacije. Funkcija izklopa v sili v bo ugasnil stroj tudi takrat, ko je zahtevan višji nivo varnosti oz. nivo za zmanjšanje tveganja. Napredne in pametne funkcije frekvenčnih uvrščajo v sam vrh kvalitetnih frekvenčnih pretvornikov.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

https://www.youtube.com/watch?v=GPdlRycS7yM

Preberite še ostale sorodne novice

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+, kompatibilen s SIEMENSom

,

Z zanesljivim in takoj dobavljivim krmilnikom VIPA 300S+, kompatibilnim s SIEMENSom, enostavno in hitro povečajte vrednost in uporabnost svoje naprave!

Modularni krmilnik Yaskawa SLIO

Modularni krmilnik in I/O sistem Yaskawa Vipa SLIO

,

Izjemno kompakten modularni krmilnik Yaskawa VIPA SLIO, vam s številnimi funkcijami in praktično obliko omogoča hitrejšo in cenejšo izvedbo vaših aplikacij.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+ Yaskawa

,

Zaradi izjemne hitrosti, razširljivosti in komunikacije, lahko izkoristite krmilnik VIPA 300S+, z vgrajeno tehnologijo SPEED7, za najrazličnejše aplikacije.

Krmilnik Yaskawa Vipa microPLC SMALL

Najhitrejši MICRO PLC na svetu

,

Micro PLC, ki s tehnologijo Speed7 dosega visoko hitrost in zmogljivost. V širino meri le 72mm, nadgradite pa ga lahko z do 8 razširitvenimi moduli.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ za dolgoročno varnost naložbe

,

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ lahko zaradi hitrosti, razširljivosti in komunikacije uporabite v vseh aplikacijah. Zagotovite si dolgoročno varnost naložbe!