Sposoben in zmogljiv frekvenčnik Yaskawa V1000

Frekvenčnik Yaskawa V1000 je enostaven in ekonomsko zanimiv frekvenčni pretvornik. Primeren za zahtevnejše aplikacije z indukcijskimi motorji ali motorji s trajnimi magneti. (odprtozančna vektorska regulacija). Zaradi vgrajene dvo kanalne STO funkcije (Safe Torque Off – IEC 61800-5-2) niso potrebni kontaktorji motorja, kar dodatno znižuje stroške. Napredna energijsko-varčevalna kontrolna tehnologija izboljšuje učinkovitost pogona in mu daje najmanj 10 let dolgo življenjsko dobo ob normalnih pogojih brez vzdrževanja. S programskim orodjem DriweWorksEZ omogoča enostavno kreiranje funkcionalnosti pogona na željo uporabnika. Dosega kratke zavorne čase tudi brez uporabe zavornega upora.

Sodi v vrhunsko ponudbo proizvajalca Yaskawa, ki je vodilni, globalni proizvajalec frekvenčnih pogonov, servo pogonov, krmilnikov, srednje napetostnih frekvenčnikov in industrijskih robotov.

Frekvenčnik V1000 dosega stopnjo zaščite IP20, NEMA1, IP66.

Želite izvedeti več o frekvenčniku Yaskawa V1000?

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Frekvenčnik GA500, primeren za vsako aplikacijo

,

Frekvenčnik GA500 je kompakten in fleksibilen pretvornik, s katerim enostavno povežete vse tipe motorjev in ga uporabite v vsaki aplikaciji

Frekvenčni pretvornik, ki ga boste lahko upravljali s pomočjo pametne naprave

Frekvenčni pretvornik z lažjim dostopom

,

Nove mobilne aplikacije, s katerimi boste lažje upravljali frekvenčni pretvornik kar preko vaše pametne naprave ter hitro našli navodila za uporabo.

frekvenčnik

Frekvenčnik GA700 – Fleksibilen in enostaven

,

Frekvenčnik Yaskawa GA700 z razponom od 0-590 Hz, aplikacijo za pametne telefone, upravljanjem parametrov v oblaku in dostopom do vse online dokumentacije.

Sigma7-servo pogoni

Servo pogoni SIGMA 7 YASKAWA – visoko precizni

,

Servo pogoni Yaskawa Sigma so učinkoviti, varčni in z natančnim pozicioniranjem. Na voljo so standardni rotacijski, linearni in direktno gnani servo motorji

Super Premium-SPRiPM paket

Kompleti pogonov – Yaskawa SPRiPM

,

Kompleti pogonov sestavljeni iz frekvenčnika A1000 ali V1000 ter učinkovitega IE4+ motorja s permanentnimi magneti, ki ponujajo velik prihranek energije.