Digitalni zatemnilni LED napajalniki Mean Well DALI 2.0

Digitalni zatemnilni LED napajalniki iz serije LCM/PWM-DA2 podjetja Mean Well, ki so skladni s protokolom DALI 2.0, vam pri nadzoru razsvetljave z možnostjo zatemnitve omogočajo enostavnejšo nastavitev, odprt sistem in združljivost z izdelki drugih ponudnikov. Uporabite jih lahko tudi za aplikacije zasilne razsvetljave. 

Izkoristite enostavno nastavitev in združljivost izdelkov pri nadzoru razsvetljave!

DALI 2.0 je najnovejši standardiziran protokol (mednarodna uredba IEC 62386) za nadzor razsvetljave v industriji, ki poleg krmilne opreme (vključene v DALI 1.0) vključuje tudi aplikacijske krmilnike in vhodne naprave (npr. senzorji), ter napajalnike in vodila. Cilj protokola je zagotoviti: enostavno nastavitev, odprt sistem in visoko združljivost celotnega sistema za nadzor razsvetljave.

Vodilni svetovni proizvajalec kvalitetnih LED napajalnikov Mean Well, je v nabor svojih digitalnih zatemnilnih LED napajalnikov dodal modele, ki so v skladu s protokolom DALI 2.0. Modele iz serij LCM-DA2 in PWM-DA2 uporabite za enostavno nastavitev nadzora svoje razsvetljave in izkoristite možnost uporabe izdelkov različnih proizvajalcev, znižajte svoje energetske stroške ter prihranite čas namenjen ožičenju.

digitalni zatemnilni LED napajalniki DALI 2.0

Izkoristite LED napajalnike LCM-DA2 in PWM-DA2 za različne aplikacije

Z vsemi modeli digitalnih zatemnilnih LED napajalnikov serije LCM-DA2 in PWM-DA2 lahko  zelo enostavno upravljate s številnimi funkcijami širokega nabora LED svetil. Uporabite jih lahko za nadzor razsvetljave v stanovanjskih, prodajnih in pisarniških prostorih, kot tudi dekorativne razsvetljave. Pri tem lahko v sistem vključite tudi naprave drugih proizvajalcev (npr. stenska stikala, senzorje svetlobe), ki imajo DALI 2.0 specifikacijo.

zatemnilni LED napajalniki LCM-DA2 in PWM-DA2
LED napajalniki LCM-DA2 in PWM-DA2

Modeli digitalnih zatemnilnih LED napajalnikov DALI 2.0

  • serija LCM-25/40/60 DA2 za način regulacije konstantnega toka (način C.C) ima dip-stikalo (funkcija DIP-SWICH), ki vam zagotovi več tokovnih nastavitev. Tako zmanjšate potrebo po predimenzioniranju LED napajalnikov v sistemu razsvetljave. Lahko jo vgradite v aplikacije sistema digitalne razsvetljave DALI 2.0. Poleg tega lahko izkoristite funkcijo zatemnitve z dolgim pritiskom na tipko (t.i. Push način zatemnitve). Za upravljanje sta vam na voljo tako tradicionalno stensko stikalo kot digitalna razsvetljava DALI 2.0.
  • serija PWM-60/90/120 DA2 za način regulacije konstantne napetosti (način C.V) vam je na voljo za 12V, 14V in 48V LED svetlobne trakove.

Obe seriji lahko uporabite za iste projekte.

 

Digitalni zatemnilni LED napajalnik, skladen s številnimi predpisi

LED napajalniki serij LCM-DE2 in PWM-DE2 niso le v skladu z mednarodnimi varnostnimi zahtevami, temveč so nadgrajeni s funkcijami IEC62386-101/102/207 in 251. Poleg tega so skladni s standardom EN61347-2-13 za aplikacije zasilne razsvetljave (EL). To pomeni, da jih lahko uporabite tudi v različnih kombinacijah sistemov za zasilno razsvetljavo. Ker podjetje Mean Well še naprej promovira koncept DC House z aplikacijo DC osvetlitve, jih izkoristite v različnih aplikacijah z enosmernim tokom 380V.

tabela LED napajalnikov DELI 2.0

Modeli digitalnih zatemnilnih LED napajalnikov glede na skladnost s protokoli DELI 1.0 in DELI 2.0.

 

LED napajalniki LCM-IoT in PWM-IoT

Lastnosti zatemnilnih napajalnikov LCM-DA2 in PWM-DA2

  • Regulacija s konstantnim tokom, tok nastavljiv z dip-stikalom (LCM serija)
  • Regulacija s konstantno napetostjo 12V/24V/48V (PWM serija)
  • Zasnova brez utripanja
  • Plastično ohišje in stopnja izolacije IEC class II, brez FG
  • Vgrajena aktivna PFC funkcija in učinkovitost do 92 %
  • Funkcija zatemnjevanja: Dali 2.0 in Push dim (LCM-BLE serija)
  • Prenapetostna zaščita 2 KV (L-N)
  • Zaščita pred: kratkim stikom, pregretostjo, preobremenitvijo
LED napajalniki LCM-DA2

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

LED napajalniki DALI 2.0

Digitalni zatemnilni LED napajalniki DALI 2.0 – enostaven nadzor osvetlitve!

,

Digitalni zatemnilni LED napajalniki LCM/PWM-DA2 Mean Well poskrbijo za lažji nadzor vaše razsvetljave, prihranek stroškov energije in časa za ožičenje!

LED napajalniki z Bluetooth

LED napajalniki z Bluetooth modulom: vaš ključ do pametne razsvetljave!

,

Z LED napajalniki LCM-IoT in PWM-IoT podjetja Mean Well preprosto upravljajte funkcije in porabo energije širokega nabora LED svetil preko aplikacije!

LED napajalnik Mean Well za trajnostno rabo energije

,

LED napajalnik Mean Well serije PWM, s katerim lahko učinkovito krmilite širok nabor LED svetil, znižate stroške energije ter poskrbite za vaše zdravje!

LED zatemnjevanje

Brezžično LED zatemnjevanje

,

LED zatemnjevanje je z rešitvijo Mean Well WPD-06 enostavno, saj odpravi povezavo med zatemnjevalnikom in stikalom. Tako olajša integracijo in vzdrževanje