EtherCAT P – komunikacija in napajanje v enem kablu

EtherCAT P omogoča komunikacijo in napajanje preko enega vmesnika. S tem namenom ESCHA ponuja celovit program za takšne aplikacije. Njihovi štiripolni kabli in konektorji s P-kodiranjem združujejo komunikacijo in napajanje v enem kablu preko M8x1-vmesnika, kompaktnega in v industriji potrjenega vmesnika.

Vse nove komponente so oklopljene za zanesljivo 360° zaščito pri prehodu med kablom in konektorjem, v skladu s standardom IEC 61076-2-104 za M8 konektorje. Tipični črno-rdeči kabli, so prilagojeni za UL potrditev in za uporabo na severnoameriškem trgu.

Želite izvedeti več o EtherCAT p kablih in kolektorjih Escha?

Kliknite tukaj in prenesite datasheet

O tehnologiji EtherCAT P

EtherCAT P je razširitev tehnologije EtherCAT, ki omogoča uporabo štirižičnega standardnega kabla ne samo za prenos podatkov, ampak tudi za napajanje, in vodi do stroškovno učinkovitega in kompaktnega ožičenja ter nizkega proračuna za sistem. Nedavno razvito P-kodiranje preprečuje naključno napačno povezavo standardnih EtherCAT naprav.

Želite izvedeti več o tehnologiji EtherCAT P?

Kliknite in prenesite priročnik

Escha inovacije pri EtherCAT P

Da bi dosegli visoko razpoložljivost in zmogljivost, so se inženirji v podjetju Escha pri razvoju produkta posvetili pomembnim delom, kot je na primer oblikovanje konektorja, ki omogoča 360 ° zaključitev oklopa na konektorju in mnogim drugim. Tako Escha konektorji, poleg novega kodiranja P, predstavljajo nov razvojni projekt in produkte.

Celovit program proizvajalca Escha

Escha ponuja celovit program EtherCAT-P, ki ga sestavljajo priključni in spojni kabli ter primerni konektorji, ki so na voljo v ravnih ali kotnih ohišjih, moški ali ženski. Vse komponente so prilagojene za prenos moči za napajanje do 4A pri sočasnem prenosu podatkov Fast-Ethernet do 100 Mbit/s. Črno-rdeči kabel je na voljo AWG22 in AWG24 dimenzij. Poleg EtherCAT-P programa pa Escha, za vse standardne EtherCAT aplikacije, ponuja štiripolne M8x1-konektorje z A-kodiranjem, štiripolne M12x1-konektorje z D-kodiranjem in RJ45-konektorje

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

M12 konektorji ESCHA z barvno matico

,

M12 konektorji specialista za povezljivost ESCHA, ki vam bodo zaradi barvenga kodiranja olajšali kompleksne vezave.

Ethercat p kabli in konektorji

EtherCAT P – komunikacija in napajanje v enem kablu

,

EhterCAT P kabli in konektorji, s katerimi boste komunikacijo in napajanje aplikacije speljali preko enega vmesnika oziroma enega kabla.

Kabli za Industrijski Ethernet

,

Kabli za industrijski Ethernet, ki bodo zdržalo do 5 milionov upogibanj in torzij in vam omogočili, da boste razvili zanesljive robotske aplikacije.

kabli

Kabli in konektorji ESCHA Power S in Power T M12

,

Kabi in konektorji ESCHA Power so kodirani M12 kabli, ki odpirajo nove in zanesljive načine prenosa moči in napajanja preko standardnega M12x1-vmesnika.