Industrijska LED svetila

Inženirji so take osupljive številke dosegli s premišljeno konstrukcijo ohišja iz aluminija, ki vrhunsko odvaja toploto stran od vezja. Kompaktna konstrukcija pa se lahko pohvali tudi z visoko stopnjo zaščite, vse tja do IP67. V podjetju Tiptehu se zavedamo pomembnosti optimalne osvetlitve pri strojegradnji in vašega delovnega mesta. S tem namenom smo v ponudbo dodali kvalitetne proizvode nemškega specialista za industrijska LED svetila – podjetje SANGEL Systemtechnik GmbH. Njihova industrijska LED svetila temeljijo na dovršeni tehnologiji, premišljenih konceptih in se lahko pohvalijo z zelo visoko kvaliteto.

Dolgotrajno delovanje

SANGEL Systemtechnik je v kakovost svojih LED svetil tako prepričan, da zagotavlja 60.000 ur njihovega delovanja. Ob upoštevanju 5 delovni dni v tednu in 3 izmenskega urnika to pomeni, da bodo vaš stroj ali delovno mesto osvetljevala kar 9,6 let.

Polna barvna reprodukcija

S konstantnim razvojem LED svetil so se uspeli povsem približati polni barvni reprodukciji, zaradi česar boste lahko ločili med vsemi barvnimi odtenki. V nasprotnih primerih bi lahko, zaradi nižje vrednosti barvne  reprodukcije zamešali barve (npr.: rdečo z rjavo).

Veliko pozornosti so inženirji namenili tudi zelo natančnemu segmentiranju LED svetil, glede na stopnje svetlosti. Tako so uspeli zagotoviti, da bo prav vsako industrijsko LED svetilo iz iste serije, svetilo s povsem enako stopnjo svetlosti. Proizvajalec trdi tudi to, da so njihova LED svetila kar do 400% bolj energijsko učinkovita, kot svetila ostalih konkurentov.

Industrijska LED svetila
Industrijska LED svetila
Industrijska LED svetila

Industrijska LED svetila za vsako aplikacijo

SANGEL Systemtechnik je pri proizvodnji zaščitnih pokrovov uporabil različne materiale. Tako boste lahko izbrali optimalno rešitev, prilagojeno glede na potrebe vašega delovnega okolja.

Industrijska LED svetila imajo 120° kot svetenja, z optiko pa je mogoče ta kot zmanjšati do 60° oziroma 30°. Na voljo pa so vam tudi različni sistemi montaže. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli pravo industrijsko LED svetilo, primerno tudi za najtežje aplikacije.

Želite katalog svetil Sangel?

Preostali nabor industrijskih LED svetil

Priporočamo vam tudi

Za priključitev LED svetil na napajalnike vam priporočamo tudi kable in konektorje ESCHA Power S in Power T M12.

V kolikor pa načrtujete projekt v prehrambeni industriji pa vam svetujemo kable in konektorje ESCHA, ki ustrezajo konstrukcijskim zahtevam standarda EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group).

V naši skupini izdelkov Napajalniki in ostali pribor pa lahko najdete več informacij o napajalnikih in se tako celovito opremite za vaš projekt.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

LED svetila Sangel za osvetlitev delovnih mest small

Osvetlitev delovnih mest z LED svetili Sangel

,

LED svetila Sangel za osvetlitev delovnih mest. Poskrbite za optimalno svetlost prostora, izboljšajte počutje in stimulirajtr učinkovitost zaposlenih.

Industrijska LED svetila Sangel

Industrijska LED svetila za vgradnjo v stroje

,

Industrijska LED svetila z zagotovljeno 60.000 ur dolgo življenjsko dobo, polno barvno reprodukcijo, različnimi zaščitnimi pokrovi in več načini pritrditve.