LED napajalnik za trajnostno rabo energije!

LED napajalnik PMW-KN podjetja Mean Well vam omogoča energetsko učinkovito krmiljenje širokega nabora LED svetil in s tem znižanje stroškov električne energije. Z ohranjanjem barvne temperature in homogene jakosti svetlobe pa poskrbi za vaše zdravje.

LED napajalnik za znižanje vaših stroškov!

LED napajalnik Mean Well serije PWM KNX je uveljavljen visoko-zmogljivi in zanesljiv AC/DC napajalnik podjetja Mean Well. To je vodilni proizvajalec kvalitetnih industrijskih in LED napajalnikov, razsmernikov in pretvornikov na svetu. S serijo LED napajalnikov PWM KNX priznani proizvajalec skrbi za trajnostno rabo električne energije predvsem na področju sistemov za energetsko učinkovito avtomatizacijo stavb, kamor spada tudi upravljanje z osvetlitvijo.

Z modeloma PWM-60KN in PWM-120KN je Mean Well razširil paleto KNX LED napajalnikov tako za sistemske integratorje kot končne kupce.

LED napajalniki pWM-KN aplikacija

LED napajalniki PWM-KN za ohranjanje energije in zdravja

S PWM-KN serijo AC/DC LED napajalnikov lahko širok nabor LED svetil krmilite s konstantno izhodno napetostjo ter PWM izhodnim signalom in tako ohranite barvno temperaturo in homogeno jakost svetlobe. Ker LED napajalnik PWM-KN podpira odprt vmesniški standard KNX, za delovanje ne boste rabili KNX-DALI prehoda (»gateway«).

Nova PWM-60KN in PWM-120KN AC/DC LED napajalnika vam omogočata krmiljenje osvetlitve z zatemnitvijo vse do 0,5 % maksimalne moči. S prilagoditvijo izhodne frekvence v skladu s standardom IEEE 1789-2015 vse do 4 kHz pa, z delovanjem LED svetil brez neželenega vidnega utripanja svetlobe, poskrbita za vaše zdravje.

LED napajalnik PWM-KN in njegove lastnosti

  • Integriran KNX protokol
  • Vhodna napetost: 90–305 VAC
  • Izhodna napetost: 12 VDC in 24 VDC
  • Učinkovitost: < 90 %
  • Ohišje brez dodatnega ventilatorja z območjem delovanja: od -40 °C do +90 °C
  • Poraba v načinu pripravljenosti: < 0,5 W 
  • Življenjska doba: > 50.000 ur
Kliknite in prenesite datasheet modela PWM-60-KN
LED napajalniki pWM-KN mean Well

Želite dodatne informacije?

LED napajalniki PWM-KN

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

LED napajalniki DALI 2.0

Digitalni zatemnilni LED napajalniki DALI 2.0 – enostaven nadzor osvetlitve!

,

Digitalni zatemnilni LED napajalniki LCM/PWM-DA2 Mean Well poskrbijo za lažji nadzor vaše razsvetljave, prihranek stroškov energije in časa za ožičenje!

LED napajalniki z Bluetooth

LED napajalniki z Bluetooth modulom: vaš ključ do pametne razsvetljave!

,

Z LED napajalniki LCM-IoT in PWM-IoT podjetja Mean Well preprosto upravljajte funkcije in porabo energije širokega nabora LED svetil preko aplikacije!

LED napajalnik Mean Well za trajnostno rabo energije

,

LED napajalnik Mean Well serije PWM, s katerim lahko učinkovito krmilite širok nabor LED svetil, znižate stroške energije ter poskrbite za vaše zdravje!

LED zatemnjevanje

Brezžično LED zatemnjevanje

,

LED zatemnjevanje je z rešitvijo Mean Well WPD-06 enostavno, saj odpravi povezavo med zatemnjevalnikom in stikalom. Tako olajša integracijo in vzdrževanje