LED svetila za osvetlitev delovnih mest

LED svetila za osvetlitev delovnih mest v industriji so del ponudbe nemškega proizvajalca LED svetil Sangel. V kolikor želite v vašem podjetju zagotoviti optimalne delovne razmere, vam pri tem lahko pomagajo vrhunska LED svetila Sangel serije Workplace. Z njihovo pomočjo boste poskrbeli za primerno svetlost prostora ter hkrati izboljšali počutje in stimulirali učinkovitost zaposlenih.

Vrhunska kakovost in dizajn

Proizvajalec je pri oblikovanju ohišja uporabil le najbolj kvalitetne materiale. S premišljeno konstrukcijo ohišja so uspeli inženirji zagotoviti tudi visoko energetsko učinkovitost ter hkrati obdržati izredno atraktivno obliko. 

V ponudbi je 7 različnih dolžin svetilk od 850mm do 3050mm. Priklop svetilke je izveden z M12 konektorjem.

LED svetila za večja učinkovitost pri delu

Industrijska svetila Sangel predstavljajo optimalno rešitev za osvetlitev delovnih mest. Z njihovo pomočjo boste namreč izboljšali počutje zaposlenih in stimulirali njihovo učinkovitost.

Optimalna osvetlitev delovnega prostora

Na LED svetilu se nahaja motni stekleni pokrov, ki poskrbi za optimalno razpršitev svetlobe in preprečuje večkratne sence. Svetloba bo tako zelo ugodno vplivala na oči vaših zaposlenih. Barva svetlobe dosega vrednosti 5700K, zaradi česar je idealna za delovna okolja, kjer je pri delu potrebno natančno ločevanje barv.

Ohišja so izdelana iz visoko kvalitetnega anodiziranega aluminija. Zahvaljujoč dobremu odvajanju toplote je življenjska doba LED svetil Sangel zelo dolga in znaša vsaj 60.000 ur.

Želite izvedeti več o industrijskih svetilih Sangel!

osvetlitev delovnih mest

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

LED svetila Sangel za osvetlitev delovnih mest small

Osvetlitev delovnih mest z LED svetili Sangel

,

LED svetila Sangel za osvetlitev delovnih mest. Poskrbite za optimalno svetlost prostora, izboljšajte počutje in stimulirajtr učinkovitost zaposlenih.

Industrijska LED svetila Sangel

Industrijska LED svetila za vgradnjo v stroje

,

Industrijska LED svetila z zagotovljeno 60.000 ur dolgo življenjsko dobo, polno barvno reprodukcijo, različnimi zaščitnimi pokrovi in več načini pritrditve.