Zmogljive in moderne signalne lučke serije R

Signalne lučke serije R podjetja Auer Signal so trenutno najsvetlejše signalne luči na svetovnem trgu. Kljub svoji preprostosti vam ponujajo kombinacijo modularnosti, premišljenega modernega dizajna in izjemnega nabora funkcionalnosti. Njihovo zvočno podnožje pa poskrbi, da lahko sedaj svetlobo tudi slišite!

Signalne lučke serije R, modularne in vzdržljive

Slogan podjetja Auer Signal iz Avstrije se glasi »Glasnejše in svetlejše od leta 1910«. Njihove signalne lučke serije R zagotovo sledijo temu sloganu.

Serija R je modularen sistem, s širokim naborom svetlobnih modulov premera 95 mm in podnožij premera 110 mm. Modularna zasnova vam omogoča preprosto montažo, ob transportu pa lahko lučke enostavno odstranite, da se ne poškodujejo.

Robustno ohišje se ponaša s stopnjo mehanske vdržljivosti IK08 in zaščito pred vdorom vode in prahu IP66, zato ga lahko uporabite tudi v izjemno zahtevnih okoljih.

Različni svetlobni moduli za pestro uporabo

Izbirate lahko med dvema tipoma svetlobnih modulov, visokim (124 mm) in nizkim (68 mm).
Visoki modul izkoristite za maksimalno lateralno signalizacijo. Z nizkim modulom pa, na račun mlečnega stekla, še posebej učinkovito poskrbite za brezhibno homogeno osvetlitev notranjih prostorov.

Na voljo vam je tudi velik nabor različnih nosilcev za montažo, s čimer še povečate fleksibilnost signalnih lučk. Uporabite lahko kovinske ali dizajnerske nosilce, module pa pričvrstite na nizko ali visoko vznožje.

Kliknite in prenesite brošuro

Izkoristite visoko zmogljivost signalnih lučk serije R

LED tehnologija se ponaša z izjemno visokim izkoristkom energije. Signalne lučke serije R vam ponujajo dva nivoja zmogljivosti. Že svetilnost standardnih lučk, s 6×6 LED lučmi, je višja od konkurenčnih luči. Svetilnost visoko zmogljivih lučk, z 12×6 LED lučmi, pa vam zagotavlja še učinkovitejšo aplikacijo na direktni sončni svetlobi.

Poleg delitve glede na zmogljivost, signalne lučke serije R razdelimo tudi po funkcionalnosti:

  • Standardne – so vam na voljo v šestih barvah (oranžni, rdeči, modri, zeleni, rumeni in prosojni).
  • Multifunkcijske – vam nudijo različne tipe svetlobne indikacije (stalno, utripajočo, stroboskopsko, vrtljivo in pulzirajočo). Na voljo so vam v zgoraj naštetih šestih barvah.
  • Večbarvne – v katerih s pomočjo pinov lahko izbirate med sedmimi barvami (rdečo, rumeno, zeleno, modro, vijolično, turkizno in prosojno).

Prisluhnite svetlobi

Poleg svetlobnih modulov je podjetje Auer Signal za vas izdelalo tudi podnožje, ki ob svetlobni omogoča tudi zvočno signalizacijo. Temelji na tehnologiji pretvornika večtonskega zvočnika ASS-T, enega najbolj priljubljenih in učinkovitih zvočnikov v ponudbi.

Izbirate lahko med 32 toni in glasnostjo do 95 dB.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Signalne lučke R serije Auer Signal

Signalne lučke serije R Auer Signal – zmogljivost in modernost v enem

,

Signalne lučke serije R združujejo modularnost in premišljen dizajn z velikim naborom funkcionalnosti. Z zvočnim podnožjem pa lahko svetlobo tudi slišite!

Signalne lučke in svetlobni stolpi

,

Signalne lučke in svetlobni stolpi, vseh barv in različnih izvedb. Primerni za vgradnjo v panele, na zid ali druge površine ter primerni za vse aplikacije.