Signalne lučke in stolpi iz programa Auer Signal nudijo našim partnerjem široko paleto izdelkov za vgradnjo v panele, na zid ali druge površine.

Signalne lučke vseh barv in vrst

Široka paleta stalnih, utripajočih in rotirajočih luči je sestavljena od majhnih panelnih Ø 30 mm do velikih, 300 x 300 mm. Montaža je možna tudi zunaj na soncu, vetru in dežju. Tam se izkažejo UV obstojna plastika ter posebne LED lučke na keramičnem podnožju, saj bodo obstojno delovale brez vzdrževanja. V standardni ponudbi so tudi EX varne izvedbe svetlobnih opozorilnih naprav.

Svetlobni stolpi

Signalni stolpi oz. semaforji vizualno in zvočno sporočajo stanje strojev. Montirani na stroj, proizvodno linijo ali elektro-omarico zagotavljajo razločno signalizacijo tudi z večje razdalje.12 različnih podnožij, 6 barv, od 1 do 10  modulov na en nosilec

Želite izvedeti več o ponudbi proizvajalca Auer Signal?

Signalne lučke Auer Signal

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Signalne lučke in svetlobni stolpi Auer Signal

[maxbutton id=”2″]

[maxbutton id=”3″]

[maxbutton id=”9″]

Preberite sorodne novice:

Signalne lučke R serije Auer Signal

Signalne lučke serije R Auer Signal – zmogljivost in modernost v enem

,

Signalne lučke serije R združujejo modularnost in premišljen dizajn z velikim naborom funkcionalnosti. Z zvočnim podnožjem pa lahko svetlobo tudi slišite!

Signalne lučke in svetlobni stolpi

,

Signalne lučke in svetlobni stolpi, vseh barv in različnih izvedb. Primerni za vgradnjo v panele, na zid ali druge površine ter primerni za vse aplikacije.