Axiomtek Panel PC za industrijsko uporabo

Vodilni proizvajalec zanesljivih in inovativnih industrijskih računalnikov Axiomtek, predstavlja Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT, katerega odlikuje večtočkovni ekran na dotik, tanek dizajn ter izjemno atraktivna cena.

Ekran na dotik industrijskega panelnega računalnika, deluje na principu kapacitivne tehnologije, ki omogoča zaznavo desetih točk dotika naenkrat. Enostavno upravljanje in boljša uporabniška izkušnja sta zagotovljeni z velikostjo ekrana 21,5” FHD resolucije (1920 x 1080) in 250 nitov svetilnosti. Vgrajen procesor Intel® N3710, družine Braswell, zaradi nove 14 nm tehnologije proizvodnje, zagotavlja nizko porabo (4W) in obenem s štirimi jedri tekoče delovanje tudi zahtevnejših aplikacij. Ohišje računalnika ima IP65 zaščito na prednji strani, aluminjast okvir pa daje napravi robustnost in moderen dizajn. Delovanje je zagotovljeno v temperaturnem območju okolja od 0° do 45°C in v okviru vibracij do 1G. Med drugim sta podprta operacijska sistema Windows 10 in Windows 10 IoT.

GOT3217W-845 omogoča vgraditev dveh PCI Express Mini kartic in WLAN antene, za povezljivost v brezžično lokalno in 3G omrežje. Možna je vgradnja DDR3L pomnilnika, do velikosti 8GB in dveh diskovnih enot (2,5” SATA SSD/HDD in mSATA). Širok nabor vhodno/izhodnih priključkov vsebuje dva USB 3.0 in dva USB 2.0 vhoda, dva Gigabitna Ethernet vhoda, audio izhod ter RS-232 in RS-232/422/485 serijska vrata. Poleg stenske montaže omogoča  ohišje z VESA nastavkom več načinov vgradnje, npr. z namiznim stojalom ali raztegljivo roko.

Zaradi izboljšane uporabniške izkušnje ekrana na dotik, je panelni računalnik s tovrstnimi lastnostmi namenjen za širok spekter uporabe, npr. za IIoT (Industrial Internet of Things), avtomatizacijo in digitalno oglaševanje.

Lastnosti modela Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT:

  • 21,5” FHD kapacitivni ekran na dotik z zaznavo 10 točk naenkrat,
  • Pasivni dizajn brez vrtečih se delov,
  • Varčen in zmogljiv procesor Intel® N3710,
  • 5” SATA SSD/HDD in mSATA priključek,
  • Opcijski 3G in WLAN modul,
  • GbE LAN *2, USB 3.0 *2, USB 2.0 *2, COM *2,
  • IP65 zaščita s prednje strani, z aluminjastim okvirjem,
  • VESA adapter za različne načine vgradnje,
  • Podpora Windows 10 in Windows 10 IoT,

Priporočamo vam, da računalnik povežete s programsko opremo SECOMEA, s katero boste boste poenostavili oddaljen dostop do vaše naprave, ne glede na vašo lokacijo. Tukaj pa lahko izveste več o industrijskih računalnikih v naši ponudbi.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”7″]