Serija enostavnih, zanesljivih in ugodnih slikovnih senzorjev proizvajalca Cognex, je posodobljena z dvema barvnima modeloma, 120C in 130C. 

Modeli senzorjev serije In-Sight 2000, predstavljajo celoten osvetlitveni, zaznavalni in procesni del slikovnega sistema. Sestavlja jih vgrajena kamera, procesor ter visoko zmogljiva krožna LED luč, ki oddaja difuzno svetlobo, za enakomerno osvetlitev po celotni sliki in odpravlja potrebo po zunanji osvetlitvi. Senzor odlikuje modularna zasnova, ki omogoča različne kombinacije osvetlitev, objektivov in priključkov.

Obdelava zajete slike je izvedena v programskem okolju In-Sight in zajema vrsto lokacijskih, kontrolnih, merskih in števnih orodij ter algoritmov. Preko vmesnika In-Sight Explorer EasyBuilder je mogoče enostavno in hitro grafično programiranje. Senzor je poleg zanesljivega programskega paketa in modularne zasnove ter fleksibilnosti komunikacijskih protokolov, enostaven za namestitev in konfiguracijo, ter tako idealen za optično kontrolo preprostih aplikacij.

Barvna modela poleg algoritmov za zaznavanje prisotnosti, lokacije ter kontrolo merskih veličin, vključujeta zaznavanje barv. Strojna oprema senzorja z resolucijo slike do 800*600,  2x povečavo in zajemom 55 slik/sekundo, v povezavi z zmogljivim programskim paketom, zagotavlja zanesljiv, hiter in preprost nadzor aplikacij. Vsi modeli so kompatibilni s programsko opremo Cognex VisionView in ekranom na dotik VisionView 900 HMI, za enostavno preverjanje rezultatov in prilagajanje nastavitev.

Lastnosti modelov Cognex slikovnih senzorjev serije In-Sight 2000:

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE