Merilnik debeline – brezkontaktno in natančno

Merilnik debeline thicknessSENSOR podjetja Micro Epsilon je namenjen brezkontaktnemu merjenju debeline kovinskih, plastičnih ali drugih materialov, ki so lahko v obliki traku oziroma kakršne koli ploščate oblike

Merilnik debeline za brezkontaktno merjenje

Merilnik debeline podjetja Micro-Epsilon je izredno kompakten in ga je možno uporabljati tudi na mestih, kjer smo omejeni s količino prostora namenjenega za instalacijo. Senzor za merjenje debeline uporablja tako imenovano lasersko diferencialno metodo, kar pomeni, da meri oddaljenost od površine merjenca z zgornje in spodnje strani.

V sam senzor je vgrajena logična enota, ki na podlagi podatkov pridobljenih z laserskimi senzorji izračunava debelino merjenca. To nato  posreduje v obliki analognega signala ali preko Ethernet protokola.

Želite kupiti naše Senzorje?

Spoznajte merilnik debeline

Brezkontaktni merilnik debeline Micro-Epsilon

ThicknessSENSOR predstavlja vstopni razred sistemov za merjenje debeline. Omogoča merjenje debeline s točnostjo do 10µm, kar ga na tržišču uvršča med naprave z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto.

Na merilniku je realiziran intuitivni spletni vmesnik zadnje  generacije, ki uporabniku omogoča preprosto in hitro spreminjanje nastavitev.

Na voljo je tudi do osem specifičnih nastavitev, ki jih uporabnik lahko pripravi povsem po lastnih zahtevah.

Naredite izredno natančne meritve

Na thicknessSENSOR so uporabljeni laserski senzorji zadnje generacije ILD1420, ki imajo izredno majhno lasersko piko rdeče barve.

Omogočajo hitrost merjenja do 4000 meritev na sekundo in napredno analizo laserskega odboja.

Vse to omogoča zelo precizno meritev, predvsem v primeru, ko ima merjenec zahtevno površino (prosojnost, visoka odbojnost).

Brezkontaktni merilnik debeline Micro-Epsilon

Želite dodatne informacije?

Brezkontaktni merilnik debeline Micro-Epsilon

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.