Brezplačno izobraževanje Unitronics

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje Unitronics PLC krmilnikov, ki jih bomo organizirali v podjetju Tipteh. Na voljo sta dve vrsti predavanj, ki se nanašata na uporabo brezplačne programske opreme, ki jo boste dobili v kompletu ob nakupu PLC krmilnika Unitronics.

Prvo izobraževanje se nanaša na uporabo programske opreme Unitronics UniLogic, s katero se boste poučili o uporabi programiranju Unitronics Unistream PLC krmilnika

Drugo izobraževanje pa se nanaša na uporabo programske opreme Unitronics VisiLogic, s katero se boste poučili o uporabi programiranju Unitronics PLC krmilnika Vision in Samba.

Tako programska oprema UniLogic, kot tudi VisiLogic temelji na preglednem uporabniškem vmesniku in preprostem načinu uporabe. Omogočila vam bo prihranek časa, stroškov in predvsem živcev. S pomočjo naprednega programskega vmesnika pa boste lahko v enem oknu izdelali logični del programa in oblikovali HMI zaslon. Zelo uporabna pa je tudi funkcionalnost “Drag&Drop”, s katero boste posamezne elemente logičnega dela programa preprosto premaknili na ustrezno mesto v zaporedju ukazov.

Programska oprema UniLogic omogoča tudi zelo enostavno konfiguracijo in uporabo različnih standardov komunikacij, saj ne zahteva ladder programiranja. Dovoljuje tudi oblikovanje struktur, ki povežejo različne parametrov v posamezne celote. Na voljo vam bodo tudi uporabniški funkcijski bloki, ki jih boste izdelali enkrat in jih nato uporabili v vseh novih programih. UniLogic dovoljuje tudi prikaz opozoril v avdio, video ali pdf datoteki ter tako še dodatno povečast HMI zaslona. S pomočjo funkcije Data Sampler pa lahko podatke shranite in obdelujete v krmilniku, jih izvozite, pošljete preko e-mail sporočila ali prenesete na običajno SD kartico. Aplikacija Remote Access pa omogoča povezavo s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse to omogoča skrajšanje časa programiranja do 50%!

Vas zanima kako lahko izveste še več?

Prijavite se na brezplačno izobraževanje Unitronics

Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in vas obvestili o naslednjem terminu izobraževanja.

Katerega izobraževanja se želite udeležiti?

UniLogic - izobraževanje za Unitronics UnistreamVisiLogic - izobraževanje za Unitronics Vision in Samba

Privolitev:

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE