HIRSCHMANN Clear space® tehnologija zagotavlja nemoten prenos WLAN paketov pri zunanjih aplikacijah z izločitvijo vseh ostalih radijskih frekvenc. To vodi do nižje ravni šuma in s tem manjše izgube paketov. Predvsem v industrijskih okoljih, kjer se uporabljajo različne radijske tehnologije, Clear Space® naredi brezžično omrežje izvedljivo in zanesljivo.

Clearspace tehnologija

Brezžično omrežje s Clear Space tehnologijo – uporaba:

Dostopne točke nove HIRSCHMANN družine OpenBAT se lahko montira na DIN letev, na zid ali na drogove v zaprtih prostorih ali na prostem. Delujejo v temperaturnem območju od -40 °C do +70 °C. Vse različice podpirajo standard IEEE 802.11n, s PROFINET, Ethernet / IP, Public Spot in VPN Gateway opcijo. Možno je napajati z AC (90V – 265V), DC (18V – 320V) ali PoE.  Velika izbira certifikatov: EN61850-3, e1, EN50155, ATEX cona 2, NEMA 4X. 

Z uporabo novih redundančnih protokolov, ki pakete podvojijo (govorimo o PRP redundančnem protokolu in uporabi obeh pasovnih širin 5GHz in 2.4GHz), pa se izboljša latenca, zanesljivost kakor tudi hitrost prenosa paketov kar je razvidno iz spodnje tabele.

HIRSCHMANN WLAN PRP table

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”5″]