Nov 1D in 2D čitalec kod na osnovi kamere je bil razvit za hitro in učinkovito branje kod predvsem v industriji pakiranja, avtomatizaciji in robotiki.

Hitro in preprosto branje 1D in 2D kod z DCR200i. Nov čitalec DCR200i je namenjen detekciji in identificiranju črtnih kod, zloženih kod in pa DataMatrix kod. Odlikuje ga izjemna hitrost branja, saj se lahko predmet s kodo giblje s hitrostjo do 6m/s. Poleg hitrosti nov čitalnik odlikuje tudi preprost zagon, upravljanje in vzdrževanje. Čitalec črtnih kod DCR200i ne zahteva nikakršnih zunanjih aplikacij za upravljanje in nadzor. V sam čitalec je namreč vgrajeno “webConfig” orodje, ki omogoča komunikacijo preko Ethernet protokola in upravljanje s samo napravo. Znotraj webConfig orodja je pripravljen čarovnik, ki uporabnika preprosto pelje skozi nastavitve, samo nastavljanje s pomočjo čarovnika pa ne vzame več kot 3 minute časa. Za ta čitalnik pa je Leuze Electronic razvil tudi aplikacijo za pametne telefone, ki ob pomoči dveh gumbov na sami napravi omogoča še hitrejše in enostavnejše konfiguriranje.

Čitalec ima vgrajen izredno hiter in visoko resolucijski slikovni procesor in močne LED diode za osvetlitev objektov, ta kombinacija mu omogoča izredno globinsko ostrino in zanesljivo branje tudi v primeru hitro premikajočih se objektov.

Čitalec je na voljo s tremi različnimi objektivi, kar nam omogoča, da lahko kode beremo na oddaljenosti od 40mm do 360mm.

Poleg že omenjene Ethernet povezave čitalnik podpira tudi naslednje industrijske protokole za prenos podatkov: RS232, RS422. Na voljo pa je tudi komunikacijski vmesnik z uporabo slednjega pa lahko komuniciramo tudi preko  PROFIBUS, PROFINET, EtherCAT. Na voljo pa so tudi 4 digitalni vhodi in izhodi za proženje ali pa določanje stanj samega čitalnika.

Za zahtevna okolja je na voljo model narejen iz nerjavnega jekla s stopnjo zaščite IP69K/IP67, ki je hkrati odporen tudi na vse vrste agresivnih čistil.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE