Čitalnik kod Cognex za težko berljive kode

Čitalnik kod Cognex DataMan 360 ponuja najvišjo stopnjo branja 1D in 2D kod, najbolj prilagodljivo optiko in razsvetljavo, inteligentno uglasitev in hitro nastavitev. Izkoristite prednosti hitrega bralnika, ki zagotavljajo izjemno funkcionalnost za povečanje pretočnosti in znižanje stroškov vaše proizvodnje.

Bliskovito berite podatke z DataMan 360

Čitalnik Cognex DATAMAN 360 je naslednik generacije serije DataMan 300. V DataMan 360 sta vključena najboljša algoritma v svojem razredu, 2DMax s patentiranim Powergrid in 1DMax z HotBars 2.

Izboljšan je nov kompaktni svetlobni modul z 8. LED lučkami, ki zagotavlja visoko intenzivno osvetlitev in 360-stopinjsko vidno polje. Nova serija vključuje tudi Micro SD kartico za varnostno kopiranje sistemskih nastavitev in omogoča enostavno obnovo ali zamenjavo čitalnika in ima trikrat več pomnilnika kot prejšnja serija 300, kar omogoča hitrejše prikazovanje ter shranjevanje slik.

Želite kupiti našo Logistično opremo?

Spoznajte čitalnik kod Cognex

Čitalnik kod Cognex DataMan 360
  • Celovito ID branje 1D, 2D in DPM kod, ki ga omogočata z algoritma PowerGrid in HotBars2
  • Prilagodljiva osvetlitev, možnost uporabe različnih objektivov, samodejno ostrenje
  • Enostavna uporaba

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Čitalnik kod Cognex DataMan 360

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.