Še boljša fotocelica 25C Leuze electronic

Fotocelica Leuze 25C je povsem prenovljena in modernizirana serija fotocelic proizvajalca. Pri razvoju je Leuze Electronic temeljil na povratnih informacijah številnih strank. S kombinacijo dolgoletnih izkušnj na področju razvoju senzorjev za industrijska okolja in nemške predanosti kvaliteti so ustvarili izredno zanesljivo in učinkovito serijo fotocelic.

Kar za 80% boljša od prejšnjih serij

Fotocelica se lahko pohvali s povečano zmogljivostno rezervo (“powerreserve”), ki je kar za 80% večja od predhodnih modelov serije 25. Tako omogoča številne bistvene izboljšave.

  • Boljše in učinkovitejše izločanje ambientne svetlobe iz okolice, zaradi katere je sedaj fotocelica neobčutljiva na svetlobo okolice.
  • Avtomatsko prilagajanje občutljivosti fotocelice, kadar se na zaščitnem steklu pojavijo nečistoče in odsevi okolice.
  • Neobčutljivost na nečistočo in umazanijo, saj lahko fotocelica zaradi velike rezerve deluje v različnih režimih. Vse od minimalne občutljivosti pa do maksimalnega ojačanja.

Za aplikacije, kjer potrebujete visoko zanesljivost delovanja

Fotocelica 25C je prilagojena za uporabo v izredno širokem temperaturnem območju od -40°C do +60°C. Ohišje fotocelice nudi nivo zaščite, ki dosega razreda IP67 ali IP69K, zaradi česar jo boste brez težav uporabili tudi v najbolj zahtevnih okoljih.
Fotocelica je posledično ustvarjena za uporabo na transportnih trakovih predelovalne industrije in za specialne stroje, ki zahtevajo visoko zanesljivost delovanja.

Fotocelica 25C na voljo v vseh tipičnih izvedbah:

  • Svetlobna zapora z veliko zmogljivostno rezervo in dometom kar 200m.
  • Zrcalno refleksna izvedba v kombinaciji z zelo majhnimi ogledali posebej primerna za prašna okolja in detekcijo transparentnih folij.
  • Izvedba tipala pa se ponaša z najdaljšo tipalno razdaljo v svojem razredu, saj lahko zanesljivo tipa predmete tudi do razdalje 1200mm.

Na spodnji sliki si oglejte različne izvedbe fotocelice z velikostjo svetlobnega snopa, dolžino žarke in obliko končne točke.

Fotocelica 25C Leuze Electronics - CELOTNA PONUDBA SERIJE 25C

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Poglejte, kaj vse zmore fotocelica 25C Leuze electronic!

Priporočamo vam tudi novice o:

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE