Fotocelice Leuze, ki zazna vse

Fotocelice Leuze RK 46C VarOS nemškega podjetja je novost, ki občutno povečuje fleksibilnost pri zaznavanju predmetov nepravilnih oblik.

Fotocelice Leuze zaznajo vse – tudi luknjo

Fotocelice Leuze RK 46C VarOS je novost, ki občutno povečuje fleksibilnost pri zaznavanju predmetov nepravilnih oblik. Nova fotocelica je iz družine 46 in ob uporabi le enega samega senzorja omogoča zanesljivo zaznavanje predmetov tudi v primerih, ko se konstantno spreminjata oblika in velikost.

Uporabite jo lahko za zaznavanje poškodovanih palet (kjer denimo manjka del palete), palet različnih velikosti in oblik, predmetov z nepravilnimi in ukrivljenimi robovi, predmetov s štrlečimi deli, predmetov z vrzelmi ali luknjami, …

Želite kupiti naše Senzorje?

Uporabite celotno višino svetlobnega snopa

Posebno oblikovana optika omogoča zaznavanje objekta na celotni višini svetlobnega snopa. S preprosto nastavitvijo določimo minimalno velikost objekta na 7mm ali 14mm. Višina svetlobnega snopa je lahko med 45mm in 60mm.

Senzor je v plastičnem ohišju, mehansko je senzor predstavnik popularne serije 46 in kompatibilen z vsem že obstoječim montažnim materialom in reflektorji.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Fotocelica Leuze RK 46C VarOS

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.