Industrijska kamera za avtomatizacijo

Industrijska kamera ace U priznanega proizvajalca Basler je na voljo v 4 visoko-resolucijskih modelih. Ponuja vam napredni senzor Sony, s katerim vam bo kamera omogočila ločljivost kar 20 MP in hitrost zajemanja 17 slik na sekundo.

Industrijska kamera za vse aplikacije

Industrijska kamera Basler ace serije U vam zagotavlja zanesljivo kontrolo visoko resolucijskih zaslonov pri izredno visoki kvaliteti posnetkov ter po zelo atraktivni ceni. V najbolj zmogljivih industrijskih kamerah serije U se nahaja CMOS senzor Sony IMX183 serije Exmor R.

Industrijske kamere, s senzorjem velikosti 1″, se lahko pohvalijo s kompaktnim in robustnim ohišjem, ki dosega dimenzije 29 x 29 mm. Tako boste lahko kamero vgradili tudi v aplikacije z omejenim prostorom. S senzorjem z velikostjo slikovne točke 2,4 μm so kamere idealne za preglede, kjer je potrebna visoka natančnost.

Industrijska kamera Basler ace U

Želite kupiti našo opremo za Strojni vid?

Industrijska kamera za avtomatizacijo zahtevne aplikacij

Industrijska kamera Basler ace U

Industrijska kamera s pomočjo inovativne tehnologije BI (back-illuminated) nudi izjemno svetlobno občutljivost in je idealna za uporabo v slabših pogojih osvetlitve. Baslerjeva tehnologija PGI zagotavlja odpravljanje neželenih slikovnih artefaktov, tako pri barvnih, kot tudi monokromatskih modelih. Tehnologija PGI Vam tako omogoča kvalitetno analizo posnetkov na nivoju posameznih pikslov.

Proizvajalec je na industrijsko kamero integriral nastavek za objektiv C-mount. Tako Vam je omogočil, da boste lahko izbirali med širokim naborom različnih objektivov in kamero prilagodili potrebam aplikacije.

Vsi štirje modeli so na voljo s preizkušenima vodiloma GigE in USB 3.0. Modeli z vodilom GigE Vam omogočajo zmogljive funkcije GigE Vision 2.0. Med te sodi tudi funkcija PTP, ki omogoča sinhronizacijo več kamer v Ethernet omrežju.

Kot pri vseh Basler kamerah je uporaba in integracija izjemno enostavna s pomočjo prosto dostopnega programskega okolja Pylon Camera Software Suite.

Zaradi kombinacije naprednega senzorja in izredno majhnih dimenzij je industrijska kamera idealna za pregled najbolj finih struktur pri proizvodnji tiskanih vezji. Izredno uporabna je tudi pri proizvodnji visoko resolucijskih LCD zaslonov, s konstantno naraščajočo resolucijo. Za kontrolo LCD zaslonov z visokim številom pikslov so namreč potrebne industrijske kamere z visoko resolucijo, kot so kamere Basler ace serije U.

Pregledujte tiskana vezja in LCD zaslone

Industrijska kamera Basler ace U nadzor PCB in LCD

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.