Vodilni proizvajalec industrijske komunikacijske opreme Hirschmann, z modeli družine Spider III, predstavlja cenovno ugodna industrijska mrežna stikala, zasnovana za zanesljivo delovanje v ekstremnih okoljih, skladna z zahtevami specifičnih standardov in certifikatov, ter primerna za zanesljivo PROFINET komunikacijo.

Standard Line serija mrežnih stikal je namenjena za zanesljivo delovanje v težkih pogojih in aplikacijah, kjer upravljivost mrežnih stikal ni potrebna. Visoke hitrosti delovanja so dosežene z opcijo Gigabitne povezave, dolgoročna prilagodljivost pa z različnimi priključki (RJ45, DSC, ST, SFP). Majhne fizične dimenzije ter sistem Plug and Play omogočata enostavno vgradnjo in namestitev, ter z majhno porabo, nizke obratovalne stroške.

SPIDER III Premium Line mrežna stikala so nadgradnja Standard Line, z implementiranimi rešitvami strojne in programske opreme, katere najdemo v upravljivih (managed) stikalih. Naprava tako izpolnjuje širši nabor specifičnih certifikatov, standardov in odobritev, za delovanje v širokem industrijskem področju, transportnih in ladijskih aplikacijah. Stikala med drugim izpolnjujejo zahteve PROFINET skladnosti razreda A ter delovanje v coni 2 po ATEX direktivi.

Prednosti Spider III-PL (Premium Line):

  • z uporabo funkcije Quality of Service (QoS) se razpoložljiva pasovna širina prioritetno nameni protokolom oz. uporabnikom, ki so ključni za delovanje sistema. S slednjo funkcijo je stikalo primerno za aplikacije, skladne s PROFINET CC-A.
  • mehanizem za preprečevanje zank v omrežju (Broadcast Storm); pri preobremenitvi sistema s kontinuiranim prevelikim prometom, naprava promet omeji in tako onemogoči sesutje sistema,
  • samodejna nastavitev ujemajočih Ethernet parametrov povezanih naprav (Auto-Negotiation, Speed, Duplex Mode), v izogib nedelovanja pod napačnimi nastavitvami (duplex mismatch),
  • posamezni neaktivni vhodi se lahko izključijo, za preprečitev nezaželenega prometa,
  • redundantno napajanje in nadzor statusa posameznih vhodov,
  • upravljanje velikih paketov (jumbo frames) za povečanje zmogljivosti,
  • zaščita pred preobremenitvijo, pri velikem prometu le tega zadrži in tako prepreči izgubo paketov,
  • varčevanje z energijo fizičnega sloja (model OSI), kadar ni prenosa podatkov,
  • izboljšana možnost enostavnega upravljanja in konfiguriranja preko USB vmesnika.

Lastnosti Spider III (Stadnard Line in Premium Line) mrežnih stikal:

HIRSCHMANN SPIDER III

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”5″]