NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 podjetja Turck se prvič predstavijo na letošnjem sejmu Achema (15. – 19. junij) v Frankfurtu, Nemčija. Izolacijski preklopni ojačevalniki in signalni ločilniki NAMUR so zasnovani za eksplozijsko nevarna okolja (ATEX), po najnovejših varnostnih smernicah tehnologije ločevanja signalov in funkcionalne varnosti (SIL). Narejena, testirana in certificirana so v skladu z vsemi pomembnimi svetovnimi EX standardi, ki urejajo ta področja.

NAMUR ločilni ojačevalniki IMX12 – glavne prednosti:

  • Visoka gostota signalov – doseženo z  izredno robustnim in tankim 12.5 mm ohišjem 
  • Hitrost – izolirni preklopni ojačevalnik omogoča visoke hitrosti preklopa tja do 15.000 Hz. Zanesljivo je mogoče prenašati tudi frekvence, ki so bile prej rezervirane samo za posebne visokofrekvenčne ločilnike.
  • Natančnost – nova elektronska zasnova omogoča zmanjšanje vpliva temperaturnih in napetostnih nihanj na analogni signal in s tem manjši vpliv vmesniškega modula na celotno merilno verigo.
  • Prilagodljivost – Naprave serije IMX12 se lahko uporabljajo v razponu od 10 do 30 V enosmerne napetosti in so primerne tudi za akumulatorsko napajane naprave.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE