PLC krmilnik z multitouch zaslonom

PLC krmilnik Unitronics Unistream je pridobil nov model. Proizvajalec Unitronics je serijo Unistream razširil in ponudil krmilnik z 10.4” zaslonom tudi v multitouch različici. PLC je posodobljen z zmogljivim kapacitivnim zaslonom na dotik, ki zaznava dotik na 5 točkah naenkrat. Krmilnik je pridobil podobne funkcionalnosti kot pametne naprave, zaradi katerih bo upravljanje PLC-ja enostavno in preprosto. Na voljo sta funkciji “Stretch in Pinch” za povečanje in zmanjšanje velikosti zaslona, dvoročni vklopi za povečano varnost, “Swipe”, “Double-Tap”, “Press &Hold” ter mnoge druge. Te bodo poskrbele, da bo uporabniška izkušnja še boljša.

Prednosti PLC krmilnika

Prednost krmilnikov Unitronics Unistream je premišljena integrirana zasnova, ki združuje velik barvni zaslon na dotik in zmogljiv CPU (centralna procesna enota). Posamezen krmilnik omogoča uporabo 2048 signalov, katerih število in vrsto določimo s pomočjo vhodno – izhodnih signalnih modulov.

Veliko konkurenčnost predstavlja tudi dostop do krmilnika, ki je mogoč preko večine uveljavljenih industrijskih komunikacijskih standardov. PLC podpira standard MODBUS (Serijski/Ethernet), Ethernet IP, TCP/IP, FTP, serijski, UniCAN, CAN Layer 2 in CANopen. Za oddaljeni dostop do krmilnika pa je mogoče z uporabo VNC povezave uporabiti tako PC, tablični računalnik kot tudi pametni telefon.

Tukaj si lahko preberete tudi več o tem, kako s PLC krmilnikom Unitronics Unistream povečati produktivnost. 

Brezplačna programska oprema Unilogic!

Poleg PLC krmilnika Unitronics Unistream vam je na voljo tud brezplačna programska oprema UniLogic. Ta temelji na preprostem in preglednem uporabniškem vmesniku, ki vam bo omogočil prihranek časa in živcev.  Napreden programski vmesnik namreč omogoča izdelavo logičnega dela programa in oblikovanje HMI zaslona v enem oknu. Močno poenostavljena je konfiguracija in uporaba komunikacij, saj ne zahteva ladder programiranja. Programiranje olajšajo tudi strukture, ki nam omogočajo povezovanje različnih parametrov v posamezne celote. Novost so tudi uporabniški funkcijski bloki, katere izdelamo enkrat in jih nato uporabljamo v vseh novih programih.

Vabimo vas tudi na brezplačno izobraževanje Unitronics o programiranju PLC krmilnikov v njihovi programski opremi!

Izredno zmogljiv PLC krmilnik

Vse to omogoča skrajšanje časa programiranja do 50%! Namesto klasičnih tekstovnih navodil oz. opozoril je možna uporaba avdio, video ali pdf datotek, kar uporabnikom močno popestri in olajša uporabo HMI zaslona.  Data Sampler služi shranjevanju in obdelavi podatkov v krmilniku. Podatke lahko nato urejamo, izvažamo, pošljemo preko e-mail sporočila ali prenesemo na običajno SD kartico. Aplikacija Remote Access omogoča povezavo s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse zgoraj naštete funkcije in aplikacije so priložene samemu krmilniku in prav tako kot tehnična pomoč brezplačne za uporabo!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

PRIPOROČAMO VAM TUDI:

Preglejte še našo ponudbo napajalnikov, programske opreme za varen oodaljeni dostop Secomea in senzorjev.

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE