PLC krmilnik Unitronics UniStream

PLC krmilnik UniStream podjetja Unitronics je rezultat dolgoletnega dela, izkušenj in raziskav na področju avtomatizacije. Prednost krmilnikov UniStream je integrirana zasnova, saj sta v eno enoto združena velik barvni zaslon na dotik in zmogljiva centralna procesna enota.

PLC krmilnik z multitouch zaslonom

Proizvajalec Unitronics je razširil serijo Unistream in ponudil krmilnik z 10.4” zaslonom tudi v multitouch različici. PLC je posodobljen z zmogljivim kapacitivnim zaslonom na dotik, ki zaznava sočasen dotik na 5 točkah.

Krmilnik je pridobil podobne funkcionalnosti kot pametne naprave, zaradi katerih bo upravljanje PLC-ja enostavno in preprosto. Na voljo sta funkciji “Stretch in Pinch” za povečanje in zmanjšanje velikosti zaslona, dvoročni vklopi za povečano varnost, “Swipe”, “Double-Tap”, “Press &Hold” ter mnoge druge. Te bodo še izboljšale vašo uporabniško izkušnjo.

Želite kupiti naše PLC krmilnike?

Spoznajte PLC krmilnik Unitronics

PLC krmilnik UniStream Unitronics

Prednost krmilnikov Unitronics UniStream je premišljena integrirana zasnova, ki združuje velik barvni zaslon na dotik in zmogljiv CPU (centralna procesna enota). Posamezen krmilnik omogoča uporabo 2048 signalov, katerih število in vrsto določimo s pomočjo I/O signalnih modulov.

Veliko konkurenčno prednost predstavlja tudi dostop do krmilnika, ki je mogoč preko večine uveljavljenih industrijskih komunikacijskih standardov. PLC podpira standard MODBUS (Serijski/Ethernet), Ethernet IP, TCP/IP, FTP, serijski, UniCAN, CAN Layer 2 in CANopen. Za oddaljeni dostop do krmilnika pa je mogoče z uporabo VNC povezave uporabiti tako PC, tablični računalnik kot tudi pametni telefon.

Brezplačna programska oprema

Poleg PLC krmilnika Unitronics UniStream vam je na voljo tud brezplačna programska oprema UniLogic. Ta temelji na preprostem in preglednem uporabniškem vmesniku, ki vam bo omogočil prihranek časa in živcev.  Napreden programski vmesnik namreč omogoča izdelavo logičnega dela programa in oblikovanje HMI zaslona v enem oknu.

Močno poenostavljena je konfiguracija in uporaba komunikacij, saj ne zahteva ladder programiranja. Programiranje olajšajo tudi strukture, ki nam omogočajo povezovanje različnih parametrov v posamezne celote. Novost so tudi uporabniški funkcijski bloki, katere izdelamo enkrat in jih nato uporabljamo v vseh novih programih.

PLC krmilnik UniStream Unitronics, UniLogic

Skrajšajte čas programiranja za 50%

PLC krmilnik UniStream Unitronics

Namesto klasičnih tekstovnih navodil oz. opozoril je možna uporaba avdio, video ali PDF datotek, kar uporabnikom močno popestri in olajša uporabo HMI zaslona.  Data Sampler služi shranjevanju in obdelavi podatkov v krmilniku. Podatke lahko nato urejamo, izvažamo, pošljemo preko e-mail sporočila ali prenesemo na običajno SD kartico. Aplikacija Remote Access omogoča povezavo s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse zgoraj naštete funkcije in aplikacije so priložene samemu krmilniku in prav tako kot tehnična pomoč brezplačne za uporabo!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    PLC krmilnik UniStream Unitronics

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.